Program


kattogas@por.no
6

kattogas@por.no

A Férfi egész nap dolgozott. Minden rendben. Szereti a Nőt, csak fáj a feje. De minden rendben. Nincs kedve az intimitáshoz. Csak egy kis nyugalomra vágyik. Megvárja, míg elcsendesedik a ház. Minden rendben. Reggelig nézi a pornót, majd kávéval fogadja a Nőt.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 27. szombat, 19:30

Minden rendben?

Philip Zimbardo egy TED előadás során beszél arról, hogy manapság a párkapcsolati problémákkal élő fiatal férfiaknak nem kapcsolataikban, hanem magukban kell keresni a problémát. Vajon hányan ismerik be, hogy pornófüggővé váltak? Vajon hányan csúsznak el azon a ponton, amikor a kezdeti kíváncsiság napi igénnyé, kattogássá válik?

Simon Lajeunesse kanadai tudós megállapította, hogy a legtöbb 10 éves fiú már elkezd pornó után kutatni. Mikor ezután a felismerés után kutatni akarta a pornófüggőséget, nem tudott felállítani egy kontroll csoportot egyetemista fiúkból, mert nem volt senki, akik ne használna pornót.

A pornó leginkább a Coolidge hatásra épít, amire a biológusok az 1950-es évek elején figyeltek fel. A hímnemű állatok nem igazán szeretnek huzamosabb ideig ugyanazzal a nősténnyel párosodni. A férfiak libidója jelentősen megnő, ha partnert cserélnek – pontosabban az agy vágyközpontja serkenti a dopamin nevű boldogsághormon termelését a szervezetükben.

Ezek a jelenlegi tudományos adatok.

De hol van az ember? Mit jelentenek ezek a jelenségek a mindennapokban? Mi történik egy párkapcsolattal és milyen együtt élni egy pornófüggővel?

Mi merünk beszélni róla!
 

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Kövess minket!


További ajánlataink


Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!