Program


Kaltenecker Zsolt: Solo Electric Keyboard Music

Kaltenecker Zsolt: Solo Electric Keyboard Music

Kaltenecker Zsolt Revisited című szólózongora lemezének bemutatója egy évvel ezelőtt volt az Opusban. A lemezre az elmúlt 25 évben írt kedvenc saját darabjaiból válogatott.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 14. csütörtök, 21:00

Zsolt eredeti elképzelése szerint a Revisited dupla album lett volna, a második korongon nem akusztikus zongorán, hanem Nord billentyűs hangszereken készült felvételekkel. A felvételek megkezdésekor aztán úgy érezte, hogy jobb mégis különválasztania a kettőt, és az elektronikus anyaggal külön, egy későbbi időpontban foglalkozni.

Ezen a koncerten tehát kizárólag Kaltenecker darabokat hallhatunk Nord hangszereken, köztük sok átírt régebbi és új darabját, improvizációkat és néhány számot a Revisited-ről is.

Közreműködik:

Kaltenecker Zsolt - billentyűs hangszerek

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!