Program


Kakaókoncert-autizmusbarát előadás

Kakaókoncert-autizmusbarát előadás

A Budapesti Fesztiválzenekar március 18-án Kakaókoncertet ad autizmussal élő gyerekeknek, de a jól megszokott felépítésű hangverseny ugyanúgy nyitott mindenki más számára is.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 22. vasárnap, 12:00

Bár az autista gyerekeknek egy színházi előadáson vagy egy koncerten való részvétel nehéz lehet, felkészüléssel és a környezet megfelelő alkalmazkodásával számos hétköznapi esemény élményt jelenthet számukra. Éppen úgy, ahogyan a buszok alacsony padlójával, vagy egy rámpával egy kerekes székes személy is bejuthat korábban megközelíthetetlen helyszínekre, egy-egy apró, de értő változtatással az autizmussal élő személy is részese lehet olyan eseményeknek, amelyekből korábban kimaradt. Ezért szeretne most tenni a Fesztiválzenekar is. Az autizmusbarát módon támogatott Kakaókoncert kiszámíthatóvá, érthetővé és biztonságossá, így élvezhetővé teszi számukra a programot.

Az autizmusról és arról, mennyiben más egy autista kisgyerek számára egy koncertélmény, a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány honlapján olvashatnak.

Az Autizmusbarát Kakaókoncertek a Budapesti Fesztiválzenekar és a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány együttműködésében valósulnak meg.

Ajánlatunk


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!