Program


Juhász Gábor Trió & Ágoston Béla

Juhász Gábor Trió & Ágoston Béla

Az Artisjus- és Gramofon-díjas gitáros és zeneszerző, Juhász Gábor nemrégiben egy nagylemeznek is beillő videófelvételt jelentett meg triójával. Az élőben rögzített egyórás felvételen Juhász saját új darabjai mellett számukra kedves jazz sztenderdeket játszanak Kovács Zoltán nagybőgőssel és Jeszenszky György dobossal.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 15. szombat, 20:00

 Közreműködik:

    Juhász Gábor - gitár
    Kovács Zoltán - nagybőgő
    Jeszenszky György - dob
    Vendég: Ágoston Béla - szaxofon

Az Artisjus- és Gramofon-díjas gitáros és zeneszerző, Juhász Gábor nemrégiben egy nagylemeznek is beillő videófelvételt jelentett meg triójával. Az élőben rögzített egyórás felvételen Juhász saját új darabjai mellett számukra kedves jazz sztenderdeket játszanak Kovács Zoltán nagybőgőssel és Jeszenszky György dobossal.

"Ez a videó híven tükrözi a triónk munkáját, nincs rajta vágás, szerkesztés, utómunka. Úgy készült, ahogy az ’50-es években vették fel a lemezeket a példaképeim. Amikor készítettük az anyagot, már tudtam, hogy a születésnapomon koncertünk lesz az Opus Jazz Clubban. Nem tévedek a születésnapom kapcsán: ha véletlenül valaki kigooglizná a valós adatot, éjfélkor születtem, így 15-ét is a születésnapomnak érzem. Ágoston Béla szerencsémre elfogadta felkérésemet a koncertre. Bélával az elmúlt években többször zenéltünk, és mindig lenyűgözött az ötletességével, kreativitásával. Képes arra is, amire én nem, hogy a humort becsempéssze a komolyan vett munkába. Ha Monkra, vagy Frisellre gondolok, márpedig sokat gondolok rájuk, mindig eszembe jut a finom humor, vagy irónia. Legutóbb a Bondoró Fesztiválon játszottunk Bélával és a triónkkal négyesben. Akkor már többnyire azokat a darabokat játszottuk, ami ezen a videón hallható, és Béla rendkívül finoman, harmonikusan csatlakozott hozzánk. Nyilván az is megkönnyítette a gördülékeny együttműködést, hogy Gyurival és Zotyával nagyon összeszokott triót alkotunk. Teljesen egy hullámhosszon vagyunk, érezzük egymás rezdüléseit." (Juhász Gábor)

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!