Program


Jézus Krisztus Szupersztár - Budapest

Jézus Krisztus Szupersztár - Budapest

Jézus Krisztus Szupersztár az Arénában!

2017-ben Budapesten csak egy alkalommal!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 15. vasárnap, 19:30

Október 15-én egy nagy szabású előadás keretén belül láthatják a nézők Budapesten Andrew Lloyd Webber klasszikus művét, a Jézus Krisztus Szupersztárt. Az darabot óriási sikerrel játszotta a Madách Színház az elmúlt évek során. A fergeteges Webber rockopera egyetlen alkalommal kerül bemutatásra a Papp László Budapest Sportarénában.

 

Amikor Andrew Lloyd Webbert és Tim Rice-ot megkérdezték londoni bemutatójuk előtt, miért választották Jézus történetét alkotásuk tárgyául, válaszuk rövid volt: azért, mert nagyszerű sztori. A rockopera premierje 1970-ben volt a Palace Theatre-ban, majd London után a világ szinte valamennyi országában bemutatták. A műből készült musicalfilm világsikert aratott és Oscar-díjra is jelölték. A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja Magyarországra csaknem huszonöt év után tért vissza 2010-ben, amikor a Madách Színház hármas szereposztásban tűzte műsorára a világhírű rockoperát. Az előadás modern és látványos köntösben mutatja be a bibliai történetet, melynek főhőse nem csak a címszereplő Jézus, hanem egyenrangú társa Júdás is.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Kövessen minket!


További ajánlataink


Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!