Program


Jazzy Live-Silence Fiction

Jazzy Live-Silence Fiction

A Vikukel Dániel és Kanizsa Gina által életre hívott együttes zenéje főként a modern jazzműfajokból táplálkozik, keverve azokat a klasszikus és alternatív műfajokból kapott benyomásokkal.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 7. kedd, 21:00

Egyszerre gondolkodik és gondolkodtat, reflexióit pedig egyedi – nyugodt, éteri vagy épp drámai – hangzásvilágba helyezi. Bemutatkozó koncertjük óta, melynek 2014 januárjában a Müpa Jazz Showcase adott otthont, megfordultak számos hazai fesztiválon, mint a VeszprémFest és a CAFe Budapest, koncerteztek a Zeneakadémián és a Müpában, de játszottak Csehország és Németország színpadain is. 2015 novemberében megjelent első nagylemezük a Binder Music Manufactory gondozásában, melyet decemberben a Zeneakadémia Jazz Itt! sorozatában Binder Károly és Borbély Mihály közreműködésével mutattak be. A science fiction tudományos-fantasztikus műveinek hatására az együttes olyan jövőt képzel, ahol a tartalmas, igényes zene közel kerülhet az emberekhez, harsány szólamok helyett pedig az önreflexiót választja, és csendes elmélyülést kínál, hogy a hallgató a közös zenébe belevonva, ne pedig belefojtva érezze magát.

Kanizsa Gina - vokál, loop
Vikukel Dániel - billentyű
Bartók Vince - basszusgitár
Szabó Dániel Ferenc - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Kövess minket!


További ajánlataink


Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!