Program


Jazzy Live-Malek Andi Soulistic

Jazzy Live-Malek Andi Soulistic

A frissen alakult Malek Andi Soulistic projekt a neves énekesnő és a Jáger Bandi vezette Jazzrael formáció együttműködéséből jött létre.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 20. csütörtök, 21:00

“Ebben az évben sok lehetőségem nyílt szakmailag megújulni és új utakon elindulni” – nyilatkozta a többszörös Artisjus- és EMeRTon-díjas énekesnő. “Nagyszerű kollégákkal találkoztam és a legnagyobb örömünkre az új irány megtetszett a Hunnia Kiadónak, ahol bizalmat szavaztak nekünk, és manapság egyáltalán nem jellemző módon három lemezre is leszerződtettek minket. Az új műfajjal, ami végülis nem idegen tőlem, hiszen a jazzt ötvözzük a népdallal, megpróbálunk hidat teremteni a két műfaj között. A magyar népdal pedig annyi lehetőséget kínál, olyan gazdag, hogy nincs is más lehetőségünk, mint tisztelettel közelíteni felé.”

Közreműködik:

Malek Andrea - ének
Jáger Bandi - zongora
Balogh Roland - gitár
Horváth „Plútó” József - basszusgitár
Lakatos Pecek András - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

akár -25%
Brahms / Sosztakovics - Concerto Budapest 23/24 V2 Jegyvásárlás

MŰSOR: BRAHMS: d-moll zongoraverseny, op. 15 SOSZTAKOVICS: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Vezényel: Keller András

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!