Program


Jazzy Live-László Attila Quartet

Jazzy Live-László Attila Quartet

A jazzgitáros, zeneszerző László Attila a hetvenes évektől a hazai jazz élvonalbeli muzsikusa.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 10. csütörtök, 21:00

1975-ben a Kaszakő volt első saját zenekara, melyet számos más formáció, pl. a Tony Lakatossal közös Things, a László Attila Band, a László Attila Quintet, illetve a László Attila - Oláh Kálmán Quartet követett. Számtalan díj és elismerés birtokosa, 1987 óta oktat a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazztanszékén, melynek jelenleg docense, s egyben ő az iskola big bandjének vezetője.

Pályafutása során olyan világhírű jazz zenészekkel muzsikált együtt, mint Randy Brecker, Anthony Jackson, James Moody, Tommy Campbell, David Friedman, Gary Willis, Hiram Bullock, Billy Cobham, Miroslav Vitous, Peter Erskine, Bob Mintzer, Ilaiya Raaja, Jimmy Haslip, Russell Ferrante, Patti Austin.

A László Attila Quartet tagjai egytől egyig a hazai jazz jól ismert muzsikus egyéniségei. László Attila és Lattmann Béla 37 éve muzsikálnak együtt, Tzumóval és Borlai Gergővel a Just Trust című lemezen is készítettek közös felvételeket. Koncertjeiken minden alkalommal sugárzik, hogy játékuk mennyire inspiráló egymás számára. A zenei reakcióknak olyan izgalmas, színvonalas pezsgését hallhatja a közönség, ami ennek a komponált és kreatív zenének a lényegéhez tartozik. Szólistaként is eredeti hangzásvilágokat járnak be, ezzel is feldobva sodró lendületű zenéjüket. Opus-beli koncertjük programjában a zenekarvezető eredeti hangvételű szerzeményei szerepelnek.

KÖZREMŰKÖDIK:

László Attila - gitár

Tzumo Árpád - billentyűs hangszerek

Lattman Béla - basszusgitár

Borlai Gergő - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. 

Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és a részvételi film kutatómódszereivel. Miért iszunk? Mikor iszunk? Mit fed el, és mit hoz a felszínre az alkohol? Miként tabusítjuk ezt a témát a magyar társadalomban?  Professzionális színészek helyett hétköznapi emberek állnak a színpadon, a személyes történeteiket osztják meg. Így vizsgáljuk velük közösen az alkoholfogyasztás különböző aspektusait és dilemmáit, nyomába eredünk azoknak a hiányoknak, melyek mögötte húzódnak. 

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a nézőhöz, betekintést enged abba a világba, amibe sokáig csak maga Turing léphetett be.

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!