Program


Jazzy Live-László Attila Quartet

Jazzy Live-László Attila Quartet

A jazzgitáros, zeneszerző László Attila a hetvenes évektől a hazai jazz élvonalbeli muzsikusa.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 10. csütörtök, 21:00

1975-ben a Kaszakő volt első saját zenekara, melyet számos más formáció, pl. a Tony Lakatossal közös Things, a László Attila Band, a László Attila Quintet, illetve a László Attila - Oláh Kálmán Quartet követett. Számtalan díj és elismerés birtokosa, 1987 óta oktat a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazztanszékén, melynek jelenleg docense, s egyben ő az iskola big bandjének vezetője.

Pályafutása során olyan világhírű jazz zenészekkel muzsikált együtt, mint Randy Brecker, Anthony Jackson, James Moody, Tommy Campbell, David Friedman, Gary Willis, Hiram Bullock, Billy Cobham, Miroslav Vitous, Peter Erskine, Bob Mintzer, Ilaiya Raaja, Jimmy Haslip, Russell Ferrante, Patti Austin.

A László Attila Quartet tagjai egytől egyig a hazai jazz jól ismert muzsikus egyéniségei. László Attila és Lattmann Béla 37 éve muzsikálnak együtt, Tzumóval és Borlai Gergővel a Just Trust című lemezen is készítettek közös felvételeket. Koncertjeiken minden alkalommal sugárzik, hogy játékuk mennyire inspiráló egymás számára. A zenei reakcióknak olyan izgalmas, színvonalas pezsgését hallhatja a közönség, ami ennek a komponált és kreatív zenének a lényegéhez tartozik. Szólistaként is eredeti hangzásvilágokat járnak be, ezzel is feldobva sodró lendületű zenéjüket. Opus-beli koncertjük programjában a zenekarvezető eredeti hangvételű szerzeményei szerepelnek.

KÖZREMŰKÖDIK:

László Attila - gitár

Tzumo Árpád - billentyűs hangszerek

Lattman Béla - basszusgitár

Borlai Gergő - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. 

Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!