Program


Jazzical Trio - Jerusalem of Gold

Jazzical Trio - Jerusalem of Gold

A Jazzical Trio fő profilja a különböző kultúrák, zenei stílusok fúziója. Következő koncertjükön a zsidó kultúra legismertebb dalaiból válogattak, és a rájuk jellemző egyéni, és izgalmas hangzásban adják elő ezeket a gyönyörű dallamokat.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 10. vasárnap, 19:00

A klasszikus zene, a jazz, és a zsidó zene találkozása, fúziója lesz tetten érhető koncertjükön. Játékuk virtuóz, ötletgazdag, és rendkívűl színes, a klasszikus zenéből ismert kamarajátékhoz hasonló, mindhárman egyenrangú partnerként viszik előre a zenei kommunikáció menetét.

A zenekar tagjai:

Lakatos András - dob
Oláh Péter - nagybőgő
Káel Norbert

Lakatos András a magyar fiatal jazzdobos generáció legkiemelkedőbb tagja. Stílusára sokszínűség, invenciózus játék jellemző, amely tulajdonságok méltán tették a Jazzical Trio oszlopos tagjává. A trio kamarazene szerű hangzása nagy részben András dinamikus, és kommunikatív játékának is köszönhető. A Magyar Rádió Jazzdob versenyének győztese, nemzetközileg is ismert.

Oláh Péter bőgős a nemzetközi jazz fesztiválok állandó fellépője. Azután került a Jazzical Trio-ba, miután Norbert hallotta virtuóz, ritmikus, és dallamos játékát. Andráshoz hasonlóan számos zenei projekt tagja. Egyedi hangjának, és fantasztikus zenei ötleteinek köszönhetően a trió egyedi, és káprázatos hangon szólal meg.

Káel Norbert a trió alapító tagja, nemzetközileg ismert muzsikus. A jazz és a klasszikus zene fúziójának ötlete már régóta foglalkoztatta Norbertet. Ehhez sok ötletet adott a magyarországi klasszikus zenei háttér, és az USA-ban ösztöndíjasként töltött évek jazz tapasztalata. Ezek eredményeként alakult ki a trio-nak írt kompozíciók sajátos stílusa, harmóniavilága. Norbert zeneszerzőként is jelentős, amelyet a trio-nak írt kompozícióiban is hallhatunk, de kompozíciós munkássága más projektjeiben szintén teret kap. Szóló, és trió koncertjei a világ számos koncerttermében hallhatóak.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

Kövess minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!