Program


Játszótér
2

Játszótér

Az ifjúságnak kedvez a GG Tánc Eger idei stúdiószínpadi produkciója: a társulat egy interaktív mesevarázslattal készül a gyermekek számára, melynek bemutató előadását a fesztivál keretein belül láthatja majd a közönség.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 22. szerda, 15:00

JÁTSZÓTÉR
(játék-szín-tér)
táncmese

Hat évvel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal indult, és a 2018/2019- es évadban hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Stúdiószínházi Táncfesztivál Egerben. Programsorozatunkkal évről-évre házhoz szeretnénk vinni az északkelet magyarországi régió táncszerető közönsége számára elsősorban hazai táncpaletta aktuális alkotásait.
A stúdiószínpad adottságaiból, jellegéből fakadóan műfajilag a kortárs tánc dominál rendezvényünk repertoárjában, azonban folyamatosan egy nyitott, stílusát tekintve széles skálán mozgó fesztiválprogram kialakítására törekszünk. Teret adunk a néptánc bázisú előadások, a táncszínházi alkotások, illetve a nagyobb balett- együttesek számára, s igyekszünk megmutatni a hasonló kondíciók között működő tánctagozatok munkáit is.
Szeretnénk a táncot kedvelő közönség igényeit minél szélesebb körben kielégíteni, a táncművészetet egyre inkább ismertté és kedvelté tenni, új nézőket - hangsúlyozottan a gyermekeket és fiatalokat is - becsalogatni a nézőtérre, megismertetni velük a tánc nyelvét, hogy később a táncot értő és kedvelő, színházlátogató felnőttekké váljanak. Az ifjúságnak kedvez a GG Tánc Eger idei stúdiószínpadi produkciója: a társulat egy interaktív mesevarázslattal készül a gyermekek számára, melynek bemutató előadását a fesztivál keretein belül láthatja majd a közönség.
Programsorozatunkból nem csupán a közönség profitálhat: saját, illetve a fesztiválon résztvevő vendég-táncművészeink számára egyaránt szakmai fejlődést jelent. Ez az egyedülálló kezdeményezés országos szinten ez az egyetlen, stúdiószínházi produkciókra fókuszáló, professzionális táncesemény.



LAURA: NOVÁK LAURA
ANYUKA: KELEMEN DOROTTYA
APUKA:  EMŐDI ATTILA
SÁRGA: TÓTH KAROLINA
ZÖLD: TÖRTELI NADIN
KÉK: JONI ÖSTERLUND
PIROS: RAYCO LECUONA SUAREZ
FEKETE: ROVÓ VIRÁG

Díszlet-jelmez koncepció: TOPOLÁNSZKY TAMÁS
Szcenika: ENGLER IMRE, FODOR ZSOLT
Jelmez kivitelezés: KOVÁCS TÍMEA
Zene: BARTÓK BÉLA MONTÁZS
Zenei munkatárs: XXX
Dramaturg: HALASI DÁNIEL
Ügyelő: KISS ALEXANDRA
Koreográfus-asszisztens: KELEMEN DOROTTYA
Koreográfus:
TOPOLÁNSZKY TAMÁS
Harangozó Gyula-díjas

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!