Program


Írisz - Gangaray Artistic Program

Írisz - Gangaray Artistic Program

„Az idő az, amivel a természet megakadályozza, hogy minden egyszerre történjen. A tér az, ami meggátolja, hogy minden velem történjen.” /John Archibald Wheeler/

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 23. szombat, 19:00

„Az idő az, amivel a természet megakadályozza, hogy minden egyszerre történjen. A tér az, ami meggátolja, hogy minden velem történjen.” /John Archibald Wheeler/

Bár az idő szabályozza a mindennapi életünket, az igazság az, hogy nincs olyan természetű törvény, amely az elméleti fizikusokat is örömmel töltené el a választ keresve. Az órák csak azt mondják el nekünk, hogy mennyi az idő, de nem fogják megmondani, hogy mi is az idő. 

Természetesen mindenki tökéletesen érti, mi is az idő, amíg el nem jön annak az ideje, hogy ténylegesen beszéljünk is róla, és gondolatainkat kifejezzük. 

Előadók: A Gangaray Artistic Program táncosai
Fény: Hámor József
Koreográfus: Maday Tímea Kinga

Az előadás hossza 40’

A Gangaray Artistic Program (G.A.P.) fiatal táncművészekből álló társulat, mely egy szakmailag elismert magyarországi és nemzetközi minőség létrehozásával igyekszik magas színvonalat képviselni előadásaival.

Maday Tímea Kinga Fülöp Viktor-ösztöndíjas, Fringe díjas táncművész-koreográfus, a Gangaray Dance Company által létrehozott Gangaray Artistic Program (G.A.P.) alapító tagja. 2002-től tanult és dolgozott a P.A.R.T.S.-nál, részt vett David Hernandez, Anne Teresa De Keersmaeker a Rosas Company projektjeiben, tagja volt a Hofesh Shechter Dance Companynak. Szabadúszó művészként részt vett a Cirque du Soleil , a Pataky Klári Társulat, a Közép-Európa Táncszínház, a PR-Evolution Dance Company, Anouk van Dijk és Falk Richter, Recirquel előadásaiban mint előadó, alkotó. Rendszeres meghívott mestere külföldi és hazai iskoláknak, kurzusoknak.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!