Program


Irén, Te Édes!

Irén, Te Édes!

A Psota Irén Alapítvány díjátadó gálaestje

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 24. péntek, 21:00

Psota Irén színművésznő emlékére Almási Éva, a Nemzet Színésze alapítványt hozott létre, amely minden évben díjat adományoz Psota Irén tiszteletére annak a színpadi sokszínűségét és tehetségét bizonyító színésznőnek, akinek kiemelkedő képességei Psota örökségéhez méltónak bizonyultak.

A díjátadó gálaesten összegyűlnek a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas művésznő legnagyszerűbb pályatársai, hogy megidézzék emlékezetes alakításait, felejthetetlen lényét, vibráló egyéniségét.

 

A rangos programban helyet kapnak azok az archív felvételek, amelyek bizonyságul szolgálnak a legendás színésznő utolérhetetlen tehetségére, virtuóz játékkedvére és kisugárzására, amit generációk csodáltak és ünnepeltek.

 

A műsorban közreműködik többek között Csákányi Eszter, Dunai Tamás, Eszenyi Enikő, Für Anikó, Haumann Péter, Hirtling István, Jávori Ferenc, Lőte Attila, Lukács Sándor, Müller Péter, Szakály György, Törőcsik Mari és Ungvári Tamás

 

Rendező: Szerednyey Béla

 

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!