Program


InFusion Trio: Stardust / BTF 2018
2

InFusion Trio: Stardust / BTF 2018

InFusion Trio: Stardust
Lemezbemutató koncert
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 1. vasárnap, 20:00


Az InFusion Trio 2011 végén alakult, az együttes tagjai otthonosan mozognak mind a klasszikus, mind a könnyűzene területén. Különleges hangszereiken (elektronikus hegedű és cselló, elektronikus dob, effektek, looperek) a jól ismert dalok új színeit képesek megmutatni.

Új lemezük anyagát úgy állították össze, hogy a közönség minden oldaláról megismerhesse stílusukat, angol és magyar nyelvű szerzeményeik mellett népdal- és slágerátdolgozásokat, valamint remek komolyzenei feldolgozásokat is előadnak.

Az InFusion Trio az elmúlt években rengeteg énekessel dolgozott együtt, ezért úgy gondolták, a számukra legkedvesebbeket meghívják az új albumra. Az énekesnők örömmel vállalták a felkérést, így a lemezen és a bemutatón egyaránt hallható lesz egy-egy dalban Sena, Tompos Kátya, Csemer Bogi, Horányi Juli és Gereben Zita is.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Kövessen minket!


További ajánlataink


KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!