Program


Impressziók + Fekete lyuk - Felnőtt belépő

Impressziók + Fekete lyuk - Felnőtt belépő

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Impressziók: Monet-tól Van Goghig, Matisse-tól Warholig 2018. június 19-től szeptember 23-ig.
Többek között Monet, Degas, Cézanne, Van Gogh, Modigliani, Matisse, Picasso, Warhol, Lichtenstein és Francis Bacon művei láthatók a június közepén nyíló kiállításon a MODEM 2. emeleti terében. Az idei kiemelt tárlat több mint egy évszázad művészetén vezeti végig a látogatókat, bemutatva a korszak legkiemelkedőbb alkotóit a preraffaelitáktól a posztimpresszionistákig, Monet-tól Van Goghig, Matisse-tól Andy Warholig.


Fekete lyuk: 2018. május 27-től július 29-ig Valóság-e, amit annak érzékelünk? Kiemelhet-e a káprázatból a gondolkozás, vagy az összpontosított koncentráció, a szertartásosan végzett cselekvés?Van-e véglegesnek tekinthető eredménye a kutatásoknak, a felfedezéseknek, a tudományos elméleteknek? Lehet-e ezekkel kezdeni valamit? Mi van kívül és mi van belül? Ki a végső megfigyelő? Létezik-e, hogy a szemünk előtt elterülő látvány hirtelen belezuhan az egyetlen és legerősebb energiába? A művészet eredendően magában hordozza és megteremti a folyamatos metafizikai jelenlétet. Madácsy István Fekete lyuk című kiállításán minden egyszerre igaz és hamis.

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!