Program


Illényi Katica és a Sárik Péter Trió koncert

Illényi Katica és a Sárik Péter Trió koncert

Művészetek Háza Gödöllő
Színházterem
Esemény kezdése: 2020. 10. 30. (péntek) 19.00

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 30. péntek, 19:00

Illényi Katica a hazai zenei élet egyik legsokoldalúbb művésze: pályája elején különböző operettek és musicalek főszerepeit játszotta itthon és külföldön, de a klasszikus zene mellett az igényes könnyűzene olyan irányzataival is megismerkedett, mint a jazz, a swing és a világzene.  A Liszt- és Artisjus díjas hegedűművész, Magyarország Kíváló és Érdemes Művésze ezen a koncerten nem csak hegedül, hanem énekel is, sőt, bemutatja magas színvonalú tudását a thereminen, mivel ő a világon az egyetlen magyar előadó, aki ezen a misztikus hangszeren koncertezik.További különlegesség az előadás közönsége számára, hogy Illényi Katica ezen az estén a Sárik Péter Trióval lép színpadra, amely az ország vezető jazz-zenekarainak egyike. A trióval kapcsolatban a művésznő azt mondta, hogy  tagjai - Sárik Péter zongora, Fonay Tibor nagybőgő, Gálfi Attila dobok -  fantasztikus muzsikusok, akik Bach, Bartók és Beethoven szerzeményeivel egészítik ki jazz műsorukat és együtt örömteli és önfeledt koncerteket adnak itthon és külföldön.Ha már jazz, akkor természetesen nem fog elmaradni az improvizáció sem, sőt, a koncert sokszínűségét jelzi, hogy a színes programban helyet kapott a könnyű- és jazz zene, hazai- és világslágerek, világzenei valamint komolyzenei művek, a modern kortárs és fogyasztható jazz műfajában, Sárik Péter hangszerelésében.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!