Program


III. Vallai Fesztivál // Gondolkodom, tehát dalok

III. Vallai Fesztivál // Gondolkodom, tehát dalok

A „Gondolkodom, tehát dalok” semmilyen műfajba be nem sorolható, különleges előadás. Izgalmas, nevetős, zenés, sztorizgatós, elgondolkodós, amilyen én magam vagyok. - Bornai Tibor

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 24. péntek, 20:00

„Zongorázom és énekelek. Két dal között mesélek."
Aki csak a komolyságot kedveli, annak túl vidám lesz ez az este. Aki csak a tréfát, annak túl komoly. Aki ismer, annak ezt nem is kell tovább magyarázni. Aki nem ismer, annak másképp kell fogalmaznom ugyanezt. Aki nem kedveli sem a minden humort nélkülöző komolykodást, sem az agyatlan viccelődést, az jól fogja érezni magát.
Eljátszom egy pár olyan dalt, amit még sosem, egy pár olyat, amit eddig még csak a KFT zenekarral játszottam, és egy pár olyat is, ami legegyszerűbben „a többi dal”-nak nevezhető.

Az előadás 60 perces.

 

A FESZTIVÁLRÓL:

Idén III. alkalommal rendezi meg az RS9 Színház a Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti alapítvánnyal közösen a Vallai Péter kortárs előadóművészeti fesztivált, melyre kortárs irodalmi szövegek adoptációjára épülő előadások jelentkezését várták a szervezők. A szép számú pályázatból az előzsűri 11 produkciót válogatott be a fesztivál versenyműsorába. Az előadások november 24. és 26. között láthatók a Rumbach Sebestyén utcában található RS9 Színház termeiben.
Ahogy az előző években, idén is szakmai zsűri ítéli oda a 300.000 Ft-al járó Vallai Péter díjat, a 200.000 Ft-al járó II., illetve a 100.000 jutalommal járó III. díjakat. A fesztiválon idén is lesz közönségszavazás, a fesztivál látogatói szavazhatnak az előzetesen vagy a helyszínen megvásárolt jegyükkel az általuk legjobbnak tartott produkcióra. A közönségdíj értéke 50.000 Ft.

A zsűri tagjai:
Kőváry Katalin (rendező)
Turbuly Lilla (kritikus)
Horváth János Antal (költő, dramaturg, drámaíró)

A fesztiválelőadások egységesen 2000 Ft-ért látogathatók, minden előadásra maximum 50 fő válthat jegyet.

 

 

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!