Program


Időutazás 2. - Fűzy Gábor nagyzenekari koncertshow

Időutazás 2. - Fűzy Gábor nagyzenekari koncertshow

Fűzy Gábor jellegzetes hangja, diszkrét mosolya, a kifogyhatatlan dallamok, a régi slágerek sokasága, együtt él a bárműfajjal, átívelve a budapesti éjszakát, a szórakozás és a szórakoztatás könnyednek tűnő, mégis bonyolult, ezerszínű világát. A bárok titokzatos félhomályában eltöltött évtizedek különleges kontrasztjaként, a Kongresszusi Központ színpadára álmodott nagy sikerű Időutazás Életműkoncertet követően, ismét egy különleges utazásra invitálja nézőit.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 21. csütörtök, 19:00

Fűzy Gábor, a bárzene ikonikus alakja…
Jellegzetes hangja, diszkrét mosolya, a kifogyhatatlan dallamok, a régi slágerek sokasága, együtt él a bárműfajjal, átívelve a budapesti éjszakát, a szórakozás és a szórakoztatás könnyednek tűnő, mégis bonyolult, ezerszínű világát.
A bárok titokzatos félhomályában eltöltött évtizedek különleges kontrasztjaként, a Kongresszusi Központ színpadára álmodott nagy sikerű Időutazás Életműkoncertet követően, ismét egy különleges utazásra invitálja nézőit.
 
Időutazás 2…
Még egyedibb, még különlegesebb hangulat és életérzés, a magyar bárzene különleges atmoszférája és a semmihez sem hasonlítható hangulata keveredik a modernebb és klasszikusabb műfajokkal egyaránt.
 
Stílusok Harmóniája… Sztárok sokasága
A koncert mottója kifejezi, mennyire csodálatosan és szórakoztatóan fér meg egymás mellett, a múlt, a jelen, és a jövő, a dallamok, a zene sajátos világában.
Az Időutazás 2 egy különleges kísérlet, melyet Fűzy Gábor személye, az általa képviselt zene és szeretet érzés köt össze. Melyben az egyedi színpadi látványvilág mellett, húsz tagú nagyzenekar, sztárvendégek sokasága, többek között - Balázs Fecó, Janza Kata, Nagy Feró, Balázs Andi, Oszvald Marika, Weisz Viktor, Farkas Gábriel, Bakacsi Béla, Lucas Palmira, Roby Lakatos, Bokor Marianna, Olti János, Szántó Erzsi – gondoskodik a felejthetetlen estéről.
A Stílusok harmóniája, egy olyan különleges látvány és hangzásvilágú utazás, ahol a zene, az élmény, a fellépők sokszínűsége, különleges estét varázsol minden nézője számára.
 
 
A földszinti nézőtéren asztalok kerültek elhelyezésre.
A VIP asztalok jegyára tartalmazza:
• korlátlan pezsgő, bor, ásványvíz fogyasztását,
• sós és édes süteményeket,
• az Időutazás című Fűzy Gábor életrajzi könyvet,
• részvételt a koncert utáni VIP partin.
 
A földszinti jegyár tartalmazza:
• az asztalon elhelyezett pezsgő, bor, ásványvíz fogyasztását,
• sós és édes süteményeket.

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Kövessen minket!


További ajánlataink


Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!