Program


Hortobágyi Vadaspark belépőjegy
8

Hortobágyi Vadaspark belépőjegy

Az ősi puszta vadvilágát bemutató Hortobágyi Vadaspark lakói között láthatók az ember megjelenése előtt ezen a tájon élő, de a civilizáció térhódítása miatt a területről kiszorított állatfajok, mint például: farkas, vadló, keselyű, pelikán. A védett területeken ma is élő vadállatok is bemutatásra kerülnek, mint például vadmacska, róka, nagy kócsag, szürke gém, daru, fehér gólya.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 1. vasárnap, 15:00

Amennyiben a jegyvásárló nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, akkor a programon való részvételből kizárható. Ebben az esetben a jegy vételárát a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság nem téríti vissza.

Nyitvatartás:

január, február: 10.00 - 14.00 előzetes bejelentkezéssel, hétfőn zárva
március, április: 10.00 - 16.00, hétfőn zárva
május: hétköznap 10.00-16.00, hétvégén 10.00 - 17.00, hétfőn zárva
június: 10.00 - 18.00, hétfőn zárva
július, augusztus: 10.00-18.00, hétfőn zárva
szeptember, október: 10.00 - 17.00, hétfőn zárva
november, december: 10.00 - 14.00 előzetes bejelentkezéssel, hétfőn zárva

Fontos információ:

Minden egész órakor indul egy buszjárat a Vadasparkba.
A busz maximum kapacitása 45 fő.
Az első buszjárat 10.00-kor indul a Hortobágyi Csárda mellől, az utolsó járat pedig a zárás előtt 2 órával indul.


A Vadasparkról:

A Hortobágyi Nemzeti Park természeti adottságaira alapozott Hortobágyi Vadaspark kiválóan alkalmas az ősi puszta vadvilágának bemutatására. Lakói között láthatók az ember megjelenése előtt ezen a tájon élő, de a civilizáció térhódítása miatt a területről kiszorított állatfajok, mint például: farkas, vadló, keselyű, pelikán, illetve a védett területeken ma is élő vadállatok: vadmacska, róka, görény, őz, réti sas, nyári lúd, nagy kócsag, szürke gém, daru, fehér gólya, vörös vércse.
A vadaspark célja továbbá az is, hogy ezeket a fajokat olyan környezetben mutassa be, mely jól tükrözi a Hortobágy egykori, ember előtti arcát. A malomházi bemutató-terület erre kiválóan alkalmas, ugyanis itt jelen van az összes jellemző tájképi együttes: a ligeterdők, a mocsarak és természetesen a nagy kiterjedésű puszta.

A vadaspark olyan természeti programokat kínál, ahol valamennyi generáció megtalálhatja a számára hasznos és értékes időtöltési lehetőséget. A puszta ősi élővilágát bemutató kiállítás, ajándékbolt és büfé valamint az egyedi játékelemeket is tartalmazó játszótér növelik a látogatók komfortérzetét. A kifutók kialakítása pedig kiváló lehetőséget nyújt az állatok fotózására.

A vadaspark csak szervezett formában látogatható, Hortobágy központjából, a Hortobágyi Csárda mellől induló járatokkal.  A program időtartama kb. 1,5 óra.



 

Ajánlatunk


zenés party két részben

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kövessen minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - SZÓLÓ ZONGORA KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Egy zongora és egy hang, amely betölti a koncerttermet Nyári Károly egyedülálló Szóló zongora koncertjén 2024. június 1-én a Kongresszusi…

KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

performansz - részvételi akció – koncert

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!