Program


Holle anyó - PR-Evolution Dance Company

Holle anyó - PR-Evolution Dance Company

A PR-Evolution Dance Company előadása
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 11. vasárnap, 10:00

Mesénkben Holle anyó házába érkezünk, ahol kis manók tüsténkednek éppen, nagy serényen várják haza Holle anyót, aki nemsokára be is toppan. Egy történetet mesél el nekünk, ami vele esett meg. Annak idején ezt mondta tollba a Grimm fivéreknek is, hát az már jó néhány évvel ezelőtt volt, biza abból írták ők a meséjüket.

Egy kislányról szól, akit mostohaanyja az édeslányával ellentétben mindig mellőz, mindig dolgoztat, s amikor az orsója beleesik a kútba, arra kényszeríti, hogy hozza vissza azt. A kút világában egy virágokkal teli mezőre kerül, ahol még az almafa is megelevenedik.

A mese végére a szorgos kislány kedvessége és segítőkészsége elnyeri megérdemelt jutalmát, ahogy mostoha testvére lustasága is.

A Grimm mese nyomán készült táncszínházi előadás Holle anyó csodálatos és varázslatos világába repíti a gyerekeket.

Táncművészek: Guzmics Petra, Haruka Kobayashi, Kulin Virág, Radvánszki Beatrix

Az előadás után kézműves foglalkozás várja a gyerekeket.                  

Az előadás hossza: 40 perc

Ajánlott korosztály: 3-7 éves korig

A PR-Evolution D.Co. kiemelt kategóriájú táncszínház, 2003-ban alakult. A tánc szépségén, mozdulatok kifejezőerején, az emberi test játékán keresztül jelennek meg előttünk azok a képek, hangulatok, érzések, melyek mindennapjainkat átszövik, előadásaikban ötvözik a prózát és a filmet, képzőművészetet és szépirodalmat.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

Varnus Xaver karácsonyi orgonakoncertje a Zeneakadémián

Zeneakadémia, Nagyterem

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!