Program


HOGYAN ÉRTSÜK FÉLRE A NŐKET?

HOGYAN ÉRTSÜK FÉLRE A NŐKET?

Csányi Sándor Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész tavaly közzétett egy felhívást közösségi oldalán, amelyben felajánlotta segítségét a színművészeti egyetemre felvételiző, nehéz sorsú gyerekeknek. Többen a kezdeményezés mellé álltak, Láng Zsolt, a II.kerület polgármestere, illetve a Marczibányi Téri Művelődési Központ (Marczi), amely termet biztosított a foglalkozásokhoz.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 5. szombat, 20:00

CSÁNYI SÁNDOR JÓTÉKONYSÁGI ELŐADÁSA

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e, a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e az a pillanat
egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére, miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, öröméről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.) Egyszemélyes vígjáték, nyolc különböző karakter, nyolcvan percben.

Csányi Sándor Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész tavaly közzétett egy felhívást közösségi oldalán, amelyben felajánlotta segítségét a színművészeti egyetemre felvételiző, nehéz sorsú gyerekeknek. Többen a kezdeményezés mellé álltak, Láng Zsolt, a II. kerület polgármestere, illetve a Marczibányi Téri Művelődési Központ (Marczi), amely termet biztosított a foglalkozásokhoz. A színész köszönetképpen a polgármesternek a támogatásért, valamint a művelődési központnak a próbateremért a darab teljes bevételét felajánlja a II. kerületben működő Törös Alapítvány 2011-nek – amely hosszú évek óta segíti a kerület egészségügyi intézményeiben lévő gépek és berendezések fejlesztését – a II. kerület egészségéért.

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövess minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!