Program


"Hódolat a Mesternek"

"Hódolat a Mesternek"

Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész és Kathy-Horváth Lajos hegedűművész improvizációs estje  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 10. péntek, 19:00

Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas, a Nemzet Művésze, világhírű jazz és kortárs zongoraművész-zeneszerző. Kathy-Horváth Lajos Érdemes Művész, az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia rendestagja (Salzburg), hegedűművész-zeneszerző. A két művész immáron 45 éve játszik együtt, számos televíziós és rádiós lemezfelvételt készítettek közösen.

Az egyik legrangosabbnak mondható közös duó lemezük One Braith címen jelent meg, amellyel Kurtág György, Pierre Boulez, Ligeti György valamint Ötvös Péter előtt tisztelegnek. A lemez megjelenése hatalmas siker volt, valamint nagy elismerés jelentett számukra, hogy a fent említett művészek magukra ismertek a zene megszólaltatásakor.

Az est különlegessége Kathy-Horváth Lajos különleges játéka, melyben egyedülállóan szólaltatja meg az elhangolt vonós hangszereket. Szakcsi Lakatos Béla és Kathy-Horváth Lajos improvizációi az előadások alkalmával megkomponáltnak tűnnek, de mégis megismételhetetlenek.

Muzsikájuk felejthetetlen élményt nyújt a hallgatóságnak.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

TAP FACTORY TOUR 2024

Erkel Színház

Egy fergeteges, látványos, magával ragadó show... ez a Tap Factory! A Stomp és a Blue Man Group legjobb hagyományainak és…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!