Program


Hétköznapi őrületek

Hétköznapi őrületek

Petr Zelenka: Hétköznapi őrületek
cseh komédia
A Thália Színház saját előadása.
Bemutató: 2014. december 6.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 15. vasárnap, 19:00

Prága a rendszerváltás után. Mintha felnőni, megöregedni, szeretni, élni – újra kellene tanulni mindent. Lírai komédia rengeteg humorral rólunk, akik közelről talán kicsit bolondnak látszunk, és távolról lehet, hogy nem is látszunk egyáltalán. - See more at: http://www.thalia.hu/index.php/main/program/hetkoznapi-oruletek_3124#sthash.Qf4DGPce.dpuf

Prága, évekkel a rendszerváltás után. Mintha felnőni, megöregedni, szeretni, élni – újra kellene tanulni mindent. Petr egy éjjel elindul, hogy visszaszerezze a szerelmét, Janát. Ha el sem indul, Jana visszatalált volna hozzá magától. De Petr, a prágai Don Quijote mulatságos és megrendítő útján, hóbortos alakok és mágikus tárgyaik forgatagán át addigra messze jár. Csak a kérdés marad utána: hol az őrület, bennünk vagy körülöttünk?
Lírai komédia rengeteg humorral rólunk, akik közelről talán kicsit bolondnak látszunk, és távolról lehet, hogy nem is látszunk egyáltalán.

 

A darabot Béres Attila rendezésében láthatja a közönség olyan színészekkel a főbb szerepekben, mint Pindroch Csaba, Molnár Piroska, Szabó Győző és Szombathy Gyula.

Prága, évekkel a rendszerváltás után. Mintha felnőni, megöregedni,szeretni, élni – újra kellene tanulni mindent. Petr egy éjjel elindul, hogy visszaszerezze a szerelmét, Janát. Ha el sem indul, Jana visszatalált volna hozzá magától. De Petr, a prágai Don Quijote mulatságos és megrendítő útján, hóbortos alakok és mágikus tárgyaik forgatagán át addigra messze jár. Csak a kérdés marad utána: hol az őrület, bennünk vagy körülöttünk?
Lírai komédia rengeteg humorral rólunk, akik közelről talán kicsit bolondnak látszunk, és távolról lehet, hogy nem is látszunk egyáltalán. - See more at: http://www.thalia.hu/index.php/main/program/hetkoznapi-oruletek_3124#sthash.KbLrGJ1K.dpuf

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Kövess minket!


További ajánlataink


Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!