Program


Hello, WMN! #Átélni, megélni, túlélni - A rák és ami mögötte van#

Hello, WMN! #Átélni, megélni, túlélni - A rák és ami mögötte van#

A rákbetegség mindannyiunk közös élménye. Mert nincs közösség, amelynek tagjai közül ne érintene legalább egyvalakit az ismerősén vagy a családtagján keresztül.



 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 14. hétfő, 18:30

Félünk a szótól, finomkodunk a megnevezésekkel, tapintatoskodunk, ha segítségnyújtásról vagy épp segítségkérésről van szó. 

Pedig semmi más nem támogatja annyira a téma, a helyzet megfelelő kezelését és feldolgozását, mint az őszinte beszélgetés, a nyílt kommunikáció, a fontos szavak és mondatok kimondása.

A rákbetegség témáját túlélőkkel, edukációs aktivistákkal és segítő szakemberekkel járjuk körbe. A moderátor szerepében ezúttal nemcsak műsorvezetői, hanem hozzátartozói minőségben is: D. Tóth Kriszta, a WMN tulajdonos-tartalomigazgatója.

Tabumentes beszélgetés életről és túlélésről, segítségkérésről és segítségnyújtásról, szembesülésről és gyógyulásról, veszteségről és tanulságokról – az áttétes mellrák világnapja apropóján. Nem csak sírunk. Nevetünk is. Mert a nevetés: gyógyít. 

 

Ahány betegség, annyi történet, ahány ember, annyi tanulási folyamat. Tartsatok velünk, és tanuljatok azoktól, akik a témát igazán jól ismerik!

Moderátor: 

D. Tóth Kriszta, a WMN alapítója

 

Beszélgetőtársak:

Balassa Gabriella mellrák túlélő

Dr. Dank Magdolna onkológus

Linder Erzsébet műugró, túlélő

Szentesi Éva író, rákellenes aktivista

Riskó Ágnes onkopszichológus

 

Támogatók:

A Hello, WMN! rendezvénysorozat fő támogatója az F&F, tematikus támogatója a Pfizer.

Az esemény designfelelőse a TorTer e-Design.

 

Ajánlatunk


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!