Program


Házhoz megy a Zenede II. - zenetörténeti előadás diákoknak

Házhoz megy a Zenede II. - zenetörténeti előadás diákoknak

Házhoz megy a Zenede II.
előadás diákoknak
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 15. hétfő, 12:00

A Házhoz megy a Zenede zenetörténeti előadássorozat célja, hogy bemutassa az általános iskolákban és a középiskolákban tanuló diákoknak a könnyűzene fejlődését az 1920-as évektől napjainkig.
Az előadás az elmúlt hat évben, tavaly tavasszal Gyulán is nagy sikerrel a 20. század könnyűzenéjének fejlődését mutatta be a (blues, swing, beat, soul, rock, pop) zenei stílusok érintésével.

A Zenede II. tematikus sorozat a rockzene hazai és nemzetközi megteremtőit mutatja be. Jimi Hendrix-Radics Béla, Illés, Metró, Omega, Hobó Blues Band, AC/DC, Rolling Stones, Emerson, Lake & Palmer, The Doors, Tankcsapda és még számos ikonikus zenekar és rockzenész muzsikája elevenedik meg az új generáció számára. Az előadás célja emléket állítani a zenei nagyságoknak és ösztönözni a gyermekeket a hangszeren játszásra.

A legendás rocktörténeti személyiségeket Baricz Gergő énekhangjával és Nagy Zoltán gitárjátékával idézzük meg a fiatalok számára. A ritmusszekciót Megyaszay István és Bordás József alkotják.

Ajánlatunk


Az Urban Verbunk legújabb produkciója egy formabontó előadóművészeti koncepción alapuló előadás, amely a magyar néptánc gazdag kulturális örökségére épülve felhívja a figyelmet a jelen égető globális társadalmi kérdéseire úgy, hogy ezzel az európai-és nemzetközi színpadok közönségeinek is vonzó kínálatot teremt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

akár -30%
Róma varázsa Vezényel: Carlo Montanaro Kocsis/4 Jegyvásárlás

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!