Program


HAVAY VIKTÓRIA LEMEZBEMUTATÓ, BERKA táncház

HAVAY VIKTÓRIA LEMEZBEMUTATÓ, BERKA táncház

Különleges pillanat, amikor mester és tanítvány egy színpadon énekelnek: Havay Viktória énekes tanítómesterével Fábián Évával (Kalamajka, Egyszólam együttes) a koncerten, akárcsak a lemezen, együtt szólaltatják meg a bukovinai székelyek hagyományos dalait.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 29. péntek, 19:00

HAVAY VIKTÓRIA: Felültem a széles világ lovára
lemezbemutató koncert

Havay Viktória budapesti népdalénekes a Horsa Banda, Tallabille, Csürrentő valamint a Cápok formáció tagjaként volt látható, hallható az elmúlt években a magyar népzenei körökben. Az NKA Halmos Béla Programnak köszönhetően 2019-ben jelent meg első szólólemeze Felültem a széles világ lovára címmel, melyen a legtöbb magyar népzenei tájegység daloló hagyományából ízelítőt kaphatunk. A lemezen zenésztársai a Horsa Banda tagjai (Horsa István, Joó Bence, Vörös Máté), Dóra Áron furulyás, Istvánfi Balázs dudás, Kudász Ferenc ’Totó’ kobzos és Walch Márton, dorombos. Különleges pillanat, amikor mester és tanítvány egy színpadon énekelnek: Havay Viktória énekes tanítómesterével Fábián Évával (Kalamajka, Egyszólam együttes) a koncerten, akárcsak a lemezen, együtt szólaltatják meg a bukovinai székelyek hagyományos dalait.

KÖZREMŰKÖDŐK:
Havay Viktória: ének
Dóra Áron: hosszúfurulya, ütőgardon
Fábián Éva: ének
Horsa István: hegedű
Istvánfi Balázs: duda
Joó Bence: bőgő
Kudász Ferenc: koboz
Vörös Máté: brácsa
Walch Márton: doromb

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!