Program


Hatodik érzék vagy nem tudatos tapasztalat? Intuíció és emlékezet. - Mindennapi Pszichológia

Hatodik érzék vagy nem tudatos tapasztalat? Intuíció és emlékezet. - Mindennapi Pszichológia

Az elmúlt évtizedben egyre népszerűbbé vált a pszichológia tudománya, hiszen életünk minden pillanatát pókhálóként szövi át, az emberi működésünk, kapcsolataink alapját határozza meg. Emiatt érthető, hogy a médiában is töretlen népszerűség övezi. A fokozódó érdeklődést érzékelve 2021 őszétől minden hónapban egy-egy izgalmas témát jár körül a Mindennapi Pszichológia magazin és a Várkert Bazár új rendezvénysorozata, amelynek műsorvezetője Szily Nóra.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 23. csütörtök, 19:00

A sorozat első előadása azokat a gondolatokat és impulzusokat járja körül, melyek egy adott helyzetben spontánul és nagyon gyorsan jutnak a tudatunkba, és amelyeket intuíciónak nevezünk. De honnan jön az intuíció, mi az eredete? Misztikus, ezoterikus jelenségről, velünk született tudásról, esetleg valamilyen korábbi tapasztalatról, emlékről van szó? Mikor bízhatunk az intuícióban, és lehet-e fejleszteni? Ezekről a kérdésekről is beszélget a téma kutatója Prof. Dr. Németh Dezső egyetemi tanár, kognitív pszichológus és Dragomán György József Attila-díjas író, műfordító.

Közreműködők:

Műsorvezető: Szily Nóra újságíró, pszichológus, coach

Szakértő: Prof. Dr. Németh Dezső egyetemi tanár, kognitív pszichológus

Vendég: Dragomán György József Attila-díjas író, műfordító

Ajánlatunk


Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!