Program


HangAdóink, akiktől a dallam száll

HangAdóink, akiktől a dallam száll

HangAdóink
akiktől a dallam száll
A 2020-as évek kortárs körképe

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 14. péntek, 19:00

Banai Sára – operaénekes,

zongorán közreműködik: Katona Anikó

Április és május folyamán két koncertet hívunk életre azzal a céllal, hogy bemutassuk a ma alkotó magyar zeneszerzőket, akik munkásságukkal hozzájárulnak a magyar kultúra, a magyar zeneművészet napjainkban is érezhető virágzásához. Számtalan nagyszerű zeneszerzővel büszkélkedhetünk, sokukat nemzetközileg is elismerik, azonban hazánkban még gyermekcipőben jár a kortárs zene iránti érdeklődés. Szeretnénk bemutatni az érdeklődő közönségnek, hogy kikkel élünk egy időben, micsoda csodákat hallhatnak, ha elsétálnak valamelyik zeneszerző ablaka alatt, vagy ellátogatnak egy kortárs zenei koncertre.

A két alkalmon a kivételes vokális anyag, a legszebb dalok mellett a közönség megismerheti a zeneszerzők életét, hallhatnak a zeneszerzői munka szépségeiről és a nehezebb pillanatokról, megbeszéljük, mit jelent egy ihletett folyamat és mit a határidős munka. Vendégeink bepillantást nyerhetnek az alkotók és az előadók életébe, és arról is hallhatnak, hogy mi történik akkor, ha egy előadóművész másképpen képzeli el az adott zeneművet, mint annak szerzője.

Izgalmas témákkal, csodálatos muzsikákkal várunk mindenkit HangAdóink című estjeinkre.

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!