Program


Hadházi László bemutatja: Egy szónak is száz a vége - Hadházi, Fülöp, Lakatos, Musimbe

Hadházi László bemutatja: Egy szónak is száz a vége - Hadházi, Fülöp, Lakatos, Musimbe

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 15:30

Hadházi László

A Dumaszínház társulatának tagja.

hangulat-karbantartó

30 éve a pályán, de ha a nevét hallják, sokan még így is azt hiszik, egy afrikai orvos, pedig Karinthy-gyűrűs humorista.

1971 óta ír, de csak a kilencvenes évek közepétől jelennek meg írásai vicces lapokban. Több könyv társszerzője kollégáival.

Nekem 8. /Litkai - Hadházi/

Megint 8. /Litkai - Hadházi/

A Föld kilencvenkilenc legkevésbé ismert csodája /Pataki Balázs - Litkai Gergely - Kovács András Péter - Hadházi László/

Korábban rádiós műsorvezető, de ma már kizárólag a Rádiókabaré szerzője és előadója. Egy-két televíziós produkcióban is feltűnt, majd a Showder Klub nevettetője lett. A Dumaszínház társulatának egyik alapító tagja.

Negyvenhetes cipőt hord.

Példaképe Malcolm Young az AC/DC ritmusgitárosa.

Lakatos László

A Dumaszínház társulatának tagja.

Sziasztok! Lakatos László vagyok, Budapesten születtem 1992.03.19-én, azóta rontom itt a levegőt. Zenész családban nőttem fel, édesapám Id.Lakatos László zenetanár, édesanyám háztartásbeli. Egy testvérem van, Lakatos Ferenc, aki szintén zenész és fodrász egyben. Van egy gyönyörű és okos kisfiam , a legfiatalabb Lakatos László, ő minden büszkeségem. Tanulmányaimat a Práter Utcai Zenei Általánosban kezdtem, majd a Neumann János Szakközép Iskolában folytattam, végül a Petrik TISZK-ben végeztem. A rendszergazdai szakmámon kívül rendelkezem vagyonőri és taxis szakmával is. A stand up mellett jelenleg is taxizom. A stand up nemrég jött az életembe, amikor a Comedy Centralon hírdettek tehetségkutatót, ahol sikerült eljutnom egészen a döntőig, azóta szerves része az életemnek.
Azóta nem csak az a célom, hogy A pontból elvigyem az embereket B pontba, hanem hogy A pontban vagy B pontban megnevettessem az embereket. A hobbim az, hogy minél több időt töltsek el a fiammal, ezen kívül az evés, alvás, filmezés. Remélem valamelyik előadáson találkozunk! Várlak titeket sok szeretettel és családias hangulattal, parkolás az utcán, füstmentes lakás, barát feeling.. :)

Fülöp Viktor

Általában saját magára hasonlít, de fellépésein mindig személyesen jelenik meg. A közgazdasági egyetem legsikeresebb évfolyamtársgyűjtője, hisz tanulmányai 11 éves hajszájában sokan végeztek mellette. Testmagasságához képest alacsony, de a tükörben mindig jobban néz ki, mint élőben. Figyel a munkavédelemre, így olykor alváshoz is gumitalpú cipőt használ.
Budapesten az otthona, de szívesen megy haza gyermekkorát jelentő Tiszaújvárosba is.
Kedvelt középiskolai tanár, profi BKV ellenőrfigyelő és népszerűségre vágyó humorista.
Tehetségére sokan felfigyeltek már, de sosem árulták el neki.
Többszöri maratonfutó, gyakorlott Balaton-átúszó, de a nevettetés jelenti számára a legfőbb örömforrást.
Eddigi felívelő pályafutása során sokszor adott már autogramot magának.

Musimbe Dennis

A Dumaszínház társulatának tagja.

Musimbe Dávid Dennisnek hívnak!
Nem egy tipikus hajdúnánási név, édesapám dél afrikai, édesanyám magyar, tulajdonképpen afro magyar lennék! Én itt születtem, de a 31 év alatt hozzászoktam, hogy állandóan „nice to meet you”-val köszönnek nekem. Imádom a meglepődött arcokat, mikor is szembesülnek a ténnyel, hogy hmmm és a csávó beszél magyarul, mondjuk így, hogy itt születtem így nem nehéz…
Értékesítéssel foglalkozom több mint 10 éve, véleményem szerint az egyik legnagyobb személyiség fejlődés a világon! Kiskoromban amúgy hatalmas nagy Jackson Five-os afro hajam volt, az öregnénik imádták fogdosni, simogatni, azóta picit félek az öregnéniktől!!! Szeretem megélni a jelent, és picit hedonista is vagyok! Nagyon!

 

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Kövessen minket!


További ajánlataink


Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!