Program


Jegytípusok


2 000 Ft
Szektor

Aktuális előadások


Jegyvásárlás

Leírás

A kényszeres gyűjtögetés pszichológiai betegség: lomok, használhatatlan holmik, magányos emberek. De ez valóban betegség?

 

Az előadásban az általános társadalmi nézőponttal szembehelyezkedve a “betegek” szemszögéből jelenik meg a gyűjtési szenvedély, s emellett az a sajátos világ, mely a gyűjtögetők fantáziájában, s közvetlen környezetében felépül. A tárgyak furcsa imádatába elvont fogalmak, emlékek, érzelmek, élmények gyűjtése is belefonódik, reflektálva a napjaink divatos közösségi oldalait is erőteljesen meghatározó lélektani gyűjtögetésre.


Különleges díszlet, különböző artista technikák és élő zene segítségével eddig soha nem látott módon tekinthetünk be ebbe a világba, megkérdőjelezve a társadalom negatív bélyegét.

Szereplők: Cziráki Melinda, Glass Benjamin, Heidrich Roland, Orbán Balázs, Vigh Alexandra

Alkotói munkatárs: Cziráki Melinda | Zene: Heidrich Roland, Cziráki Melinda

Technika: Budai Géza, Galkó Janka | Díszlet: Glass Benjamin

Az előadás közösségi alkotómunkával jött létre Glass Benjamin vezetésével.

Köszönet Bognár Sándornak és Daniel Glass-nak.

Támogatók: MÜSZI, Inspirál Cirkuszközpont, AQB

„Társulatunk 2001 óta működik, alapítója Glass Ben és testvére, Christof Glass. Miután Ben Svájcból Magyarországra költözött, Budapesten folytatta tovább a munkáját.

Előadásainkat erőteljesen meghatározza a szokatlan díszlet, installáció és a magasság, munkánk a kísérletezésen alapszik. A különleges helyszínek és szerkezetek gyakran produkcióink kiindulópontjaként is szolgálnak. A kortárs cirkusz, a tánc és a fizikai színház mozgásformáit ötvözzük. Az egymástól eltérő kifejezőeszközök segítségével sajátos hangulatot, egyedi világot teremtünk.

A társulat közösségi alkotómunkával dolgozik, így kiemelt szerepet kaphatnak az előadók egyéni képességei és ötletei.“

Képek, videók

  • Gyűjtögetők - offline:ontheater

Ajánló


A Recirquel Újcirkusz Társulat harmadik, egész estés előadása a Párizs Éjjel címet viseli.…

„A clown valaha egy jól berendezett, megállapodott, békés társadalom karikatúrája volt. De ma…

Ajándékozzon jegy.hu
utalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!