Program


Gyöngyvirág kórus 50 éves jubileumi és adventi koncertje

Gyöngyvirág kórus 50 éves jubileumi és adventi koncertje

Évek óta hagyomány már, hogy a Gyöngyvirág kórus a KMO-ban az adventi időszakban egy nagyon szép ünnepi koncerttel teszi még ünnepélyesebbé az ünnepvárást. 2020-ban 50 évesek. Ezen alkalomból ismét decemberben láthatjuk-hallhatjuk őket az intézményben.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 19. szombat, 17:00

A KMO ad otthont húsz éve a kórus próbáinak, így természetes, hogy az intézményben tartják ünnepi hangversenyüket december 19-én szombaton 17 órától.

Évek óta hagyomány már, hogy a Gyöngyvirág kórus a KMO-ban az adventi időszakban egy nagyon szép ünnepi koncerttel teszi még ünnepélyesebbé az ünnepvárást. 2020-ban 50 évesek. Ezen alkalomból ismét decemberben láthatjuk-hallhatjuk őket az intézményben.

A Kispesti Gyöngyvirág Kórus 1970-ben alakult a kispesti Ady Endre iskola végzős zenei tagozatos tanulóiból és női karként működött 1985-ig, amikor is férfiakkal kibővülve vált vegyeskarrá. A kórus a hagyományos kóruséneklés mellett kezdettől fogva hivatásának tartja a populáris darabok igényes színvonalú, autentikus megszólaltatását is. A kórus alapítója ifjabb Somorjai József majd három évtizeden keresztül vezette a kórust és meghatározta annak műsorpolitikáját. Munkássága alatt a kórus előadásában hangzottak el elsőként a kórusvezető- zeneszerző saját kórusművei és feldolgozásai. A kórus vezetését az ezredfordulón vette át Borhy Csilla, aki jelenleg is az együttes művészeti vezetője. A kórus, működésének 50 évada alatt számos hazai és külföldi versenyen, kórusfesztiválon, illetve kórustalálkozón vett részt.

Karvezető: Borhy Csilla.

Ajánlatunk


Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

zenés party két részben

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Kövess minket!


További ajánlataink


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!