Program


Gyereknek bátor – Beck Zoli teraszkoncertje

Gyereknek bátor – Beck Zoli teraszkoncertje

A 30Y és a Bezzeg a kurva Beckek zenekar dalszerzőjének és énekesének akusztikus hangszerelésű szerzői estje fröccsterasszal.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 29. szerda, 19:00

Gyereknek bátor – Beck Zoli teraszkoncertje

„valahogy borzasztóan hangzik minden elnevezése egy ilyen estének. te mit írnál ki? szerzői est, önálló est, akusztikus koncert, pódium, vagy ilyenek. nem akarom felsorolni az összes lehetséges hülyeséget. írtam egy csomó dalt, azokból játszom. meg néha mások dalait is. úgy, mintha az enyémek volnának. van nálam gitár, ukulele, egy minizongora, kazu, szájharmonika, olyan hangszerek, amiket meg tudok szólaltatni, és beférnek az autómba. (mondjuk, ha ez szervezné az estét, akkor a papa zongoráját is vihetném.) és néha szomorú, néha meg vicces az, ami történik. de valami történik. például hasznos a gitározni tanulóknak, mert le tudják szedni a dalok első változatának akkordjait. kézről.” (B.Z.)

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!