Program


Gyenyisz Macujev zongorakoncertje / BTF 2017

Gyenyisz Macujev zongorakoncertje / BTF 2017

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 5. szerda, 19:30

Beethoven: Asz-dúr szonáta, op. 110

Schumann: Kreisleriana, op. 16

Rachmaninov: Etudes-Tableaux zongorára, op. 39 – részletek

szünet

Csajkovszkij: Meditation, op. 72/5

Rachmaninov: g-moll prelűd, op. 23/5

Rachmaninov: gisz-moll prelűd, op. 32/12

Rachmaninov: b-moll szonáta

A világ egyik legünnepeltebb és a magyar színpadokon is rendszeresen koncertező, kivételes technikai és fizikai adottságokkal rendelkező orosz virtuóz, Gyenyisz Macujev karizmatikus egyéniség, közönségét ámulatba ejti makulátlanul tökéletes játéka és fékezhetetlennek tűnő rögtönzőkedve. Vonzódik az olyan nagyszabású és rendkívüli erőpróbát jelentő koncertprogramokhoz, melyeken a zongorairodalom legkomplexebbnek tekintett művei szerepelnek.

Kevesen vállalkoznának arra, hogy a kései Beethoven-szonáták egyikét Schumann Kreislerianájával és Rachmaninov második szonátájával együtt, egyetlen estén adják elő. A szibériai Irkutszkban született művész évente kétszáznál is több hangversenyt ad, és úgy érzi, energiáját szülőföldje páratan természetének köszönheti – például a szibériai Bajkál-tónak. „Ez az egyik legmélyebb és legtisztább tó a világon. Minden évben hazalátogatok legalább két alkalommal, például karácsonykor. Ilyenkor mindig szaunázom is egy nagyot. Egy igazi szibériai szaunában! Ami pedig nem vicc. Ez az egyik legerősebb, csak nagyfiúknak! Aztán pedig ugrás a Bajkál-tóba, ami legfeljebb 8 fokos” – mondta el legutóbbi budapesti fellépése előtt.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Kövess minket!


További ajánlataink


Fejes Endre - Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem

Pesti Magyar Színház, Sinkovits Színpad

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

LA VOCE VITA

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Erkel Színház

Koltai Róbert a La Voce Vita sztárvendégeként. Az év duettkoncertje Szekeres Adriennel, László Boldizsárral és a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!