Program


Gyakran ismételt kérdések
2

Gyakran ismételt kérdések

Kanyargós beszélgetésfolyam, ami azonban valós interjúkból lett összegyúrva. A két színész Gobbi Hilda és Őze Lajos bőrébe bújik – végül mégis saját magukról beszélnek.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 27. szombat, 18:00

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
(interjúszínház)
Faq Színház

Mi jut eszedbe, ha meghallod Gobbi Hilda vagy Őze Lajos nevét? Volt szerencséd színpadon vagy filmen látni egy-egy lenyűgöző alakításukat? Esetleg vásároltál téglajegyet, hogy felépülhessen az új Nemzeti Színház? Vagy fogalmad sincs, kik ők, de érdekel a színház, és az is, hogy érzik magukat, miben hasonlítanak és miben különböznek tőlük azok a fiatal színészek, akik a kortársaid, és most próbálnak boldogulni a pályán? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, gyere el, nézd meg az előadást, és ha maradnak kérdéseid, szegezd az alkotóknak!

Szereplők
MARTINKOVICS MÁTÉ
MESSAOUDI EMINA

Az előadás hossza 1 óra, szünet nélkül.

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!