Program


Guido & Maurizio de Angelis és zenekara - Bud Spencer emlékére

Guido & Maurizio de Angelis és zenekara - Bud Spencer emlékére

Guido & Maurizio de Angelis, a világhírű filmzeneszerző páros Magyarországon először!

Szimfonikus filmzenei koncert Bud Spencer emlékére

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 29. kedd, 20:30

A legismertebb filmzenék – köztük mindenki kedvencei, a Bud Spencer és Terence Hill film opuszok, a „Sandokan”, a „80 nap a Föld körül Willy Foggal”, „A szavanna fia” és még sok más gyöngyszem csendül fel november 29-én a Papp László Budapest Sportarénában. Feledhetetlen képkockákra írt feledhetetlen dallamok az eredeti szerzők, Guido & Maurizio De Angelis és zenekara, az Oliver Onions előadásában szimfonikus zenekari kísérettel!


Guido és Maurizio De Angelis pályafutásuk során világ leghíresebb filmzene írói közé emelkedtek. Oliver Onions néven ők írták a legtöbb Bud Spencer és Terence Hill film zenéjét, de kiterjedt munkásságuk alatt több álnéven is dolgoztak (Guido & Maurizio De Angelis, M&G Orchestra, Dilly Dilly, Oliver Onions). A világhírű olasz szerző és előadóművész testvérpár egy nagyszabású koncerttel rója le tiszteletét Bud Spencer előtt, személyes barátként elbúcsúztatva a nemrégiben elhunyt világsztárt. A „Különben dühbe jövünk”, „Az ördög jobb és balkeze”, „Az angyalok is esznek babot”, a „Bűnvadászok”, a „Seriff az égből”, a „Banános Joe”, - hogy csak egy párat említsünk a legnagyobbak közül – zenéi most egy nagyzenekari koncerten elevenednek meg a Papp László Budapest Sportarénában.

Guido és Maurizio De Angelis nevéhez fűződnek olyan további nagysikerű filmek zenéi is, mint a „Sandokan – A maláj tigris” tv filmsorozat és rajzfilm, „A szavanna fia”, a „80 nap alatt a föld körül Willy Foggal” és a „Zorro”, melyeket szintén életre keltenek november 29-i budapesti koncertjükön. Az Oliver Onions gyakorlatilag a ’60-as évektől számítva négy évtizeden keresztül meghatározta az olasz zenetörténetet. Több millió lemezt adtak el, óriási életművet hoztak létre, sikert sikerre halmoztak. Dalaik taroltak az európai chart-okon. A „Santamaria” például a ’80-as években hosszú időn keresztül tündökölt a német listák élén.

Harminckét év után 2014-ben döntött úgy Maurizio De Angelis, hogy újra összerakja a legendás zenekart testvérével Guidoval az oldalán. Ennek a döntésnek az eredménye lesz egy nagy volumenű koncert az Oliver Onions együttessel, tizenhét nagyszerű olasz muzsikussal és egy közel negyven fős szimfonikus zenekarral. A világhírű szerzőpáros, Guido & Maurizio De Angelis és az Oliver Onions gyakorlatilag 1984 óta nem adott koncertet. Bud Spencer emlékére ezzel a legendás formációval Európában most először Budapesten adnak koncertet. Az elhunyt világsztár emlékére meglepetés vendégekre is számíthatunk november 29-én…

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Kövessen minket!


További ajánlataink


Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!