Program


Gryllus Vilmos- Őszi daloskönyv

Gryllus Vilmos- Őszi daloskönyv

Az eseményt az Élet Katedrális támogatja
www.eletkatedralis.hu

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 23. szombat, 11:00

A Zölderdő Óvoda támogatásra Gryllus Vilmos-Őszi daloskönyv címmel ad koncertet Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Az Óvoda nevelésfilozófiájára jellemző a hagyományos értékek átadása, biztonságos légkör kialakítása,gyermeki személyiség tiszteletben tartása, a gyermek természetes kíváncsiságának kielégítése sokféle tevékenységen keresztül. Zöld Óvoda címet visel az intézmény, a fenntarthatóság szemlélete megjelenik az óvoda minden napi életében.

A környezeti nevelés mellett a másik kiemelt terület az óvoda működése során a logopédiai. A logopédiai oktatással kapcsolatban az alábbiakat valja az intézmény:

„ A logopédiai csoportok létrejöttét az ép értelmű, de súlyosan beszéd- és nyelvi zavarral küzdő gyermekek számának növekedése, valamint az indokolta, hogy hatékony fejlesztésük a logopédiai alapellátásnál magasabb óraszámot és speciális terápiákat igényelt. Jelenleg három csoportunkban a Beszédvizsgáló Országos Szakértői És Rehabilitációs Bizottság szakvéleménye alapján összesen 36 sajátos nevelési igényű beszédfogyatékos gyerek jár. Egy-egy csoportban maximálisan 12 gyerek van - ez törvényi szabályozás szerint 24 főnek számít -, két óvodapedagógussal, egy logopédussal és egy dajkával. Részmunkaidőben több mozgásterapeuta is dolgozik intézményünkben.

A komplex terápia keretei között a gyermekek minden nap legalább egyszer részt vesznek logopédiai terápián, óvodai fejlesztő foglalkozáson és mozgásfejlesztésen. Az intenzív logopédiai, óvodai fejlesztés egyéni, mikro- és kiscsoportos formában történik, ahol beszédindítással, beszéd- és nyelvi fejlesztéssel, fejlődési diszfázia terápiával, beszédészlelés és beszédmegértés fejlesztéssel, artikulációjavítással, vizuomotoros koordináció és grafomotoros fejlesztéssel, a nyelvi zavar talaján kialakuló tanulási nehézség veszélyeztetettség prevenciójával foglalkozunk. Szükség szerint egyéb speciális terápiákat is nyújtunk. Az intenzív sérülés specifikus, sokoldalú fejlesztés az óvodai alapprogram, a kiegészítő mozgásterápiák és a logopédiai fejlesztés eredményeként valósítható meg, mely nem nélkülözheti az óvónő, logopédus és mozgásterapeuták együttműködését, team munkáját. Félévenként felméréseket végzünk, mely az elvégzett pedagógiai munka hatékonyságának és a gyermek fejlődésének feltérképezésére szolgál, valamint kijelöli a további terápiás lépéseket.”
A rendezvény ideje alatt az óvónők az alábbiakkal várják a kedves nézőket:

- logopédiai sátor, ahol ingyenes tanácsadást tudnak nyújtanak a logopédusok,
- ingyenes játékvezetés (környezeti és mozgásos) -Herman Ottó Vándortanösvény anyagát felhasználva
- vásárok (somlekvár, menta és citromfű szörpök,környzetbarát szatyrok, stb.)

Ajánlatunk


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!