Program


Group'n'Swing: Játszom tovább - lemezbemutató koncert

Group'n'Swing: Játszom tovább - lemezbemutató koncert

Az idén 13 éves, Fonogram díjas Group’n’Swing Zenekar mindig kiemelkedő helyet foglalt el a magyar zenei palettán és megtiszteltetéssel tudhatja magának a szakma és a közönség egybehangzó elismerését. Az utóbbi években rendre megtöltik a MÜPA, a MILLENÁRIS, a MOM Kulturális Központ, a RAM Colosseum, a Várkert Bazár és a Városmajori Szabadtéri Színpad óriási koncerttermeit.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 4. szerda, 19:30

Az idén 13 éves, Fonogram díjas Group’n’Swing Zenekar mindig kiemelkedő helyet foglalt el a magyar zenei palettán és megtiszteltetéssel tudhatja magának a szakma és a közönség egybehangzó elismerését. Az utóbbi években rendre megtöltik a MÜPA, a MILLENÁRIS, a MOM Kulturális Központ, a RAM Colosseum , a Várkert Bazár és a Városmajori Szabadtéri Színpad óriási koncerttermeit, bizonyítva, hogy nagyszínpadi showműsoraikra óriási igény van.

Előadásaikat a kiemelkedő zenei minőség, sodró lendületű koreográfia, felhőtlen jókedv és a közönségüket is magával ragadó pozitív energia fémjelzi A frissen elkészült negyedik, “Játszom tovább” című nagylemezük az eddigi legsokszínűbb mind közül. Igazi zenei csemege a soul, a pop, a twist, a rockabilly és a swing szerelmeseinek egyaránt. A zenekartól jól megszokott show természetesen ezen a koncerten is kiemelkedően fontos szerepet kap.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!