Program


GPS - Geszti Péter Special 2.0 - Gyakorlati Marketingszeminárium

GPS - Geszti Péter Special 2.0 - Gyakorlati Marketingszeminárium

2018. november 9-én Geszti Péter kommunikációs reklámszakember, egész napos gyakorlati marketingszemináriumot tart marketingeseknek, és kis- és középvállalkozóknak.  több...

Kedvezményes jegyár: 98.000 FT+ÁFA HELYETT MOST 65.000 FT+ÁFA!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 9. péntek, 10:00

A GPS, azaz a Geszti Péter Special felébreszti benned a profi marketingest, és segít megérteni, mit kell tenned céljaid eléréséért. Szakmai tudás, kreativitás, inspiráló esetek, trükkök és tippek – az ország egyik legelismertebb szakemberétől. No bullshit.

Geszti Péter egész napos gyakorlati marketingszemináriuma a RaM Colosseumban, kis- és középvállalkozóknak, illetve mindenkinek, akit érdekel a marketing és a reklám világa, aki szeretné jobban érteni, mi minden szükséges egy-egy sikeres kommunikációs kampányhoz. A Geszti Péter Special bárkiben képes felébreszteni a profi marketingest. A neves kommunikációs szakember olyan szemléletmódot és munkamódszereket oszt meg a résztvevőkkel, amelyeket azok akár már másnap sikeresen használhatnak, miközben tudatosabb marketingmunkával teszik sikeresebbé saját vállalkozásaikat.

Íme néhány a GPS idei témái közül:

Mi fán terem az influencermarketing? Mennyibe kerül egy influencer és mennyit hoz? Megéri egyáltalán?   
Mire jó a brand? Mi választja el a mezítlábas terméket a márkától? Hogyan kell ma egy márkának kinéznie?
Hogyan érhetjük el, hogy kiváló termékünk, szolgáltatásunk, a miénken kívül mások érdeklődését is felkeltse? Hogyan kerülhetünk be a köztudatba? Miből lesz a mém, és mire jó?

Kis pénz kis foci? Hát nem feltétlenül. Kis pénzből is lehet sikeres kampányt csinálni, ha ügyesen használjuk a rendelkezésünkre álló eszközöket.

Szakmai tudás, kreativitás, inspiráló sztorik, esettanulmányok, trükkök és tippek – az ország egyik legelismertebb szakemberétől. A Geszti Péter Special egész napos marketingszeminárium nemcsak tartalmas és hasznos, de szórakoztató programot is kínál.

 

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Kövess minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!