Program


Gospel Karácsony - Dexter Walker & Zion Movement

Gospel Karácsony - Dexter Walker & Zion Movement

Dexter Walker és a Zion Movement egy energikus és fegyelmezett vallási kórus és eltökélt szándékuk, hogy a kórus műfaját visszahozzák, felvonultatva egy széles skálájú Gospel repertoárt a régebbiektől egészen a legújabbakig.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 14. szerda, 19:00

A több mint fél milliós Youtube videónézettségükkel szerves részei a missziónak, és lehetővé vált, hogy 2014-ben egy nemzetközi turnén vehessenek részt, Romániában, Magyarországon, Svájcban és Olaszországban. 

2015-ben a Zion Movement 3. lemezfelvétele zajlott, Percy Bady Grammy díjas producer segédletével. 

Az első kislemez erről az albumról a 'God's Got Me ', mely egész nemzetekre volt nagy hatással. 

2011-ben jelent meg a formáció második önálló albuma, 'Move II: Bring the Choir back 'címmel. 

A lemez olyan Gospel ikonok előtt tiszteleg mint Bishop Walter Hawkins ( 'Until I found the Lord' ) és a Gospel királynője Albertina Walker ( ' Spread the word ' ). 

2012-ben megynyerték a Verizon ' How sweet the sound ' elnevezésű nemzeti kórusversenyét. 

A fődíj egy lemezszerződés volt az eOne/Light Records-nál és egy válogatás albumot adtak ki ' Greater than before ' címmel. 

Ez a lemez 3 elismerést is kapott: jelölték a 2014-es Stella Díjra 'kortárs kórus' kategóriában, megnyerte a Chicago Music Award ' a 2014-es 'év legjobb kortárs kórusa ' díját valamint jelölést kapott a 2014-es Dove Awards ' az év tradicionális Gospel lemeze ' díjára. 

Az eOne kiadónál készült albumról elismeréssel nyilatkoztak a szakma nagyjai is, többek közt Donald Lawrence és Clark Sister. Az elismerés elsősorban a kórustagok káprázatos hangját és a változatos és átszellemült előadásmódot illeti. 

2005-ben, megalakulásuk második évfordulóját a Zion Movement egy 2300 -as létszámot vonzó koncerttel ünnepelte mely egyben az első élő felvételük is lett Michael Weatherspoon jóvoltából. 

A felvételek 2007-ben értek véget és azév júniusában adta ki azokat a Found Sound Music kiadó. 

A kampányuk mottója: ' Hozzuk vissza a Kórus műfajt! 

Sion, angolul ' Zion ' Isten jeruzsálemi lakhelye ( 9:11 Zsoltár ). A ' Movement ' = mozgalom egy aktív, hatalmas ellenálási megmozdulást jelent, melynek egy konkrét kitűzött célja van. A definíció szerint tehát a Zion Movement a megváltott emberek aktív gyülekezetét jelenti melyben Isten lakozik és amely a zenén keresztül a világ ellenségei ellen irányul, Krisztus vezérlésével. 
Isten ihlette, és a Szent Lélek által vezérelve, az imák, a böjt és hit által alátámasztva a Zion Movementet Min. Dexter D. Walker alapított 2003 májusában, a nagyapja pincéjében. 
Isteni szándék által vezérelve a Zion Movement missziója a 'norma' visszautasítása és a lelkészség zárt köréből való kilépés. 
A közösségnek olyan kiválóságokkal volt szerencséje egy szinpadon állni mint Albertina Walker & the Caravans, Dr. Bobby Jones, Shirley Caesar, a chicagoi templomi kórus, Walter Hawkins püspök, Dewayne Woods, Dottie Peoples, Ricky Dillard, New Direction, LaShun Pace, Donald Lawrence, Angie Spivey, Clark Sisters, Charles G. Hayes & The Warriors, Darius Brooks, Pastor Marvin Sapp, Evelyn Turrentine-Agee, Byron Cage, Vashawn Mitchell, The Singletons és Tye Tribett. 

A chicagoi Zion Movement az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb formáció az országban. A Chicago Music Awards díjátadón 'legjobb új előadó ' és ' legjobb Gospel előadó' kategóriában is jelölést kaptak ( 2007-ben és 2008-ban ). 
A Rhythm of Gospel Award gálán pedig ' az év közösségi Gospel kórusa ' és 'év előadója' kategóriában kaptak jelölést ( 2009-ben és 2010-ben ). 
Az amerikai Szív Egyesület kórusversenyén elnyerték a legjobb kórusnak járó díjat ( 2010 ) , a chicagoi Music Awards-on pedig ' legjobb Gospel előadó ' kategóriában nyertek ( 2011 ) . A chicagoi Gospel Jubilee Award-on a ' legjobb élő Gospel előadás ' valamint ' legjobb Gospel kórus ' kategóriában vihették el az első díjat ( 2011 ). 
A Texas Gospel Music Excellence díjátadón ' az év kórusa' és ' az év CD projektje ' díjat nyerték el ( 2011 ). 
A dél-floridai Gospel díjkiosztón az ' év kórusása ' díjra, a Stella Díjkiosztón pedig az ' év Tradicionális kórusa ' díjra jelölték őket. 
A Zion Movement Min. Dexter Walker vezetésével egész biztosan egy nem megszokott Istentiszteletbe röpíti a nézőközönséget.

 

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

zenés party két részben

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!