Program


Gospel Karácsony - Dexter Walker & Zion Movement

Gospel Karácsony - Dexter Walker & Zion Movement

Dexter Walker és a Zion Movement egy energikus és fegyelmezett vallási kórus és eltökélt szándékuk, hogy a kórus műfaját visszahozzák, felvonultatva egy széles skálájú Gospel repertoárt a régebbiektől egészen a legújabbakig.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 13. kedd, 19:00

A több mint fél milliós Youtube videónézettségükkel szerves részei a missziónak, és lehetővé vált, hogy 2014-ben egy nemzetközi turnén vehessenek részt, Romániában, Magyarországon, Svájcban és Olaszországban. 

2015-ben a Zion Movement 3. lemezfelvétele zajlott, Percy Bady Grammy díjas producer segédletével. 

Az első kislemez erről az albumról a 'God's Got Me ', mely egész nemzetekre volt nagy hatással. 

2011-ben jelent meg a formáció második önálló albuma, 'Move II: Bring the Choir back 'címmel. 

A lemez olyan Gospel ikonok előtt tiszteleg mint Bishop Walter Hawkins ( 'Until I found the Lord' ) és a Gospel királynője Albertina Walker ( ' Spread the word ' ). 

2012-ben megynyerték a Verizon ' How sweet the sound ' elnevezésű nemzeti kórusversenyét. 

A fődíj egy lemezszerződés volt az eOne/Light Records-nál és egy válogatás albumot adtak ki ' Greater than before ' címmel. 

Ez a lemez 3 elismerést is kapott: jelölték a 2014-es Stella Díjra 'kortárs kórus' kategóriában, megnyerte a Chicago Music Award ' a 2014-es 'év legjobb kortárs kórusa ' díját valamint jelölést kapott a 2014-es Dove Awards ' az év tradicionális Gospel lemeze ' díjára. 

Az eOne kiadónál készült albumról elismeréssel nyilatkoztak a szakma nagyjai is, többek közt Donald Lawrence és Clark Sister. Az elismerés elsősorban a kórustagok káprázatos hangját és a változatos és átszellemült előadásmódot illeti. 

2005-ben, megalakulásuk második évfordulóját a Zion Movement egy 2300 -as létszámot vonzó koncerttel ünnepelte mely egyben az első élő felvételük is lett Michael Weatherspoon jóvoltából. 

A felvételek 2007-ben értek véget és azév júniusában adta ki azokat a Found Sound Music kiadó. 

A kampányuk mottója: ' Hozzuk vissza a Kórus műfajt! 

Sion, angolul ' Zion ' Isten jeruzsálemi lakhelye ( 9:11 Zsoltár ). A ' Movement ' = mozgalom egy aktív, hatalmas ellenálási megmozdulást jelent, melynek egy konkrét kitűzött célja van. A definíció szerint tehát a Zion Movement a megváltott emberek aktív gyülekezetét jelenti melyben Isten lakozik és amely a zenén keresztül a világ ellenségei ellen irányul, Krisztus vezérlésével. 
Isten ihlette, és a Szent Lélek által vezérelve, az imák, a böjt és hit által alátámasztva a Zion Movementet Min. Dexter D. Walker alapított 2003 májusában, a nagyapja pincéjében. 
Isteni szándék által vezérelve a Zion Movement missziója a 'norma' visszautasítása és a lelkészség zárt köréből való kilépés. 
A közösségnek olyan kiválóságokkal volt szerencséje egy szinpadon állni mint Albertina Walker & the Caravans, Dr. Bobby Jones, Shirley Caesar, a chicagoi templomi kórus, Walter Hawkins püspök, Dewayne Woods, Dottie Peoples, Ricky Dillard, New Direction, LaShun Pace, Donald Lawrence, Angie Spivey, Clark Sisters, Charles G. Hayes & The Warriors, Darius Brooks, Pastor Marvin Sapp, Evelyn Turrentine-Agee, Byron Cage, Vashawn Mitchell, The Singletons és Tye Tribett. 

A chicagoi Zion Movement az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb formáció az országban. A Chicago Music Awards díjátadón 'legjobb új előadó ' és ' legjobb Gospel előadó' kategóriában is jelölést kaptak ( 2007-ben és 2008-ban ). 
A Rhythm of Gospel Award gálán pedig ' az év közösségi Gospel kórusa ' és 'év előadója' kategóriában kaptak jelölést ( 2009-ben és 2010-ben ). 
Az amerikai Szív Egyesület kórusversenyén elnyerték a legjobb kórusnak járó díjat ( 2010 ) , a chicagoi Music Awards-on pedig ' legjobb Gospel előadó ' kategóriában nyertek ( 2011 ) . A chicagoi Gospel Jubilee Award-on a ' legjobb élő Gospel előadás ' valamint ' legjobb Gospel kórus ' kategóriában vihették el az első díjat ( 2011 ). 
A Texas Gospel Music Excellence díjátadón ' az év kórusa' és ' az év CD projektje ' díjat nyerték el ( 2011 ). 
A dél-floridai Gospel díjkiosztón az ' év kórusása ' díjra, a Stella Díjkiosztón pedig az ' év Tradicionális kórusa ' díjra jelölték őket. 
A Zion Movement Min. Dexter Walker vezetésével egész biztosan egy nem megszokott Istentiszteletbe röpíti a nézőközönséget.

 

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Kövessen minket!


További ajánlataink


KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!