Program


GLORIA GAYNOR- Catering ticket

GLORIA GAYNOR- Catering ticket

Pontosan 10 év után újra Budapesten lép fel a legendás amerikai diszkókirálynő. A house, R&B és jazz világában is jártas Gloria Gaynor december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 29. csütörtök, 20:00

Ha van előadó, aki a 70-es évek klasszikus diszkó-korszakának egyik nagy felfedezettje, az a csodálatos Gloria Gaynor. Neve kitörölhetetlenül beíródott a zenetörténelembe és nemcsak korábbi világslágereinek köszönhetően, hisz műfaji sokszínűségét, máig aktív tevékenysége révén élvezheti a közönség. Izgalmas, küzdelmes életútja és hihetetlenül széles karitatív tevékenysége mögött egy igazán értékes emberként ismeri a világ.

A népes, de szegénységben élő családját a muzikalitás jellemezte. Gloria még csak 19 éves volt, amikor első lemezszerződését aláírta, de a 70-es évek nagy amerikai diszkó-robbanásának köszönhetően pillanatokon belül történelmet írt. A Billboard által létrehozott Disco Action Chards-on sorra listavezetők lettek slágerei, folyamatosan növelve az énekesnő népszerűségét világszerte. Olyan mindenki által ismert örökzöldekkel ajándékozott meg minket, mint a Reach Out I'll Be There, Never Can Say Goodbye, Walk on By… A bombaként robbanó I Will Survive a könnyűzene egyik leghíresebb slágere lett. Elnyerte a Grammy-díjat, de mellette az emberek szívét is és vált szövege miatt az emancipált nők himnuszává, hangulata miatt pedig a karaokee klubok kedvencévé. A dal változataiból 200-nál is több felvétel készült, számtalan filmben szerepelt, majd 2005-ben New York City-ben szertartásos keretek között felvették a Dance Music Hall of Fame-be, mint minden idők legnagyobb diszkóslágere.

Az I Will Survive Gloria Gaynor életének és pályafutásának emblematikus közvetítője lett. – A dalnak emlékeztetnie kell minket arra, hogy mindig proaktívak legyünk. Nehéz időkben az emberek mindig válaszokat és iránymutatást keresnek – mondja, Ő, aki a legjobb bizonyítéka a túlélésnek. Kereszténység felé fordulása és önéletrajzi könyvei is sokak számára bizonyultak útmutatásnak. Turnéi és stúdiómunkái mellett olyan jótékonysági szervezeteket támogat, mint a Susan G. Komen Mellrák Alapítvány, a Miami Gyermekkórház, a Trinitas Regionális Gyógyászati Központ, a Save The Children alapítvány és számos állatvédő egyesület.

Máig sűrű koncertnaptára bizonyítja, hogy népszerűsége világszerte töretlen. Megjárta a filmek és a színház világát is, de az élő koncertek mindig is Gloria Gaynor életének szerves részei voltak. Felvillanyozó teljesítményével már több mint 80 országban érintette meg közönségét. December 29-én igazi slágerparádé részesei lehetnek az Arénába látogatók. Az örökérvényű klasszikusok a Berry White és Donna Summer időszak közös slágereiből is szemezgetnek, úgy mint Can’t Take My Eyes Off Of You( I love you baby), a You're The First The Last My Everything, vagy akár a Killing Me Soflty. Az ünnepek közti koncertszezon rendhagyó gyöngyszeme egy legendás világsztárral.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Kövessen minket!


További ajánlataink


WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

Varnus Xaver karácsonyi orgonakoncertje a Zeneakadémián

Zeneakadémia, Nagyterem

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!