Program


GIGI - Tavaszi koncert

GIGI - Tavaszi koncert

Radics Gigi mindössze 15 évesen nyert egy tehetségkutató versenyen. Az ifjú énekesnőből egy csapásra az egyik legnépszerűbb magyar női előadó vált.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 2. vasárnap, 19:30

Még 18 éves kora előtt számos rangos magyar zenei díjra jelölték (Fonogram, Comet, Bravo Otto), illetve többször el is nyerte azokat. Ezzel együtt számos nemzetközi koncert és fesztivál meghívás következett.

2012-ben Quincy Jones meghívására a híres Montreux-i Jazz Fesztiválon, 2013-ban az olasz Auditorium di Milano hangversenytermében, 2015- ben pedig a Bécsi Állami Operaházban lépett fel. Volt meghívott előadó Genfben a Világgazdasági Fórumon, illetve 2015 októberében New York-i Carnegie Hall-ban is osztatlan siker koronázta “Voices of Change” előadását a Havasi Symphonic koncert keretében. Szintén 2015-ben az “István a király” rockoperában osztották rá Réka szerepét.

Gigi idén április 2-án ezúttal Budapesten, a MOM Kulturális Központban ad egész estés koncertet. Az est vendége Caramel lesz, így a közönség együtt láthatja színpadon Magyarország alighanem legjobb női és férfi hangját.

Ajánlatunk


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!