Program


GESZTENYÉSKERT

GESZTENYÉSKERT

A Dióliget-sorozatban egy fiatal malac és egy felnőtt mókus barátságát, nehézségeit és kalandjait mutatjuk be horgolt bábokkal. A malacka szimbilozálja a gyerekeket, akik gyakran kerülnek konfliktusba a szüleikkel, tanáraikkal, óvónénieikkel (az előadásban, mint felnőtt mókus vannak megjelenítve), mert ugyan egy nyelvet beszélnek, mégsem mindig értik egymást.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 8. vasárnap, 11:00

Gesztenéykert
mesejáték bábokkal

A Dióliget-sorozatban egy fiatal malac és egy felnőtt mókus barátságát, nehézségeit és kalandjait mutatjuk be horgolt bábokkal. A malacka szimbilozálja a gyerekeket, akik gyakran kerülnek konfliktusba a szüleikkel, tanáraikkal, óvónénieikkel (az előadásban, mint felnőtt mókus vannak megjelenítve), mert ugyan egy nyelvet beszélnek, mégsem mindig értik egymást.
Az előadásokban kicsi humorba ágyazott, dalokkal fűszerezett, gyerek nyelvre fordított példákat láthatunk a fent említett szituációkra, és igyekszünk rájuk egy kompromisszumos megoldást felkínálni, ami továbbfejleszhető, esetleg élő helyzetekbe is átültethető.
Második előadásunk, a Gesztenyéskert az örök tél világába kalauzol el bennünket, ahol a hideg idő ellenére sosincs Karácsony. Egészen addig, amíg a Dióligetből útnak indult Malacka, akit fontos csomag szállításával bízott meg az első előadásunkból már megismert Főmókus, el nem jut a fagyos kertbe. Kalandos útja során megismerkedik Gesztenyéskert fázós és szomorú lakóival és sikeresen felvidítja őket. Megtanulják, hogyan lehet a dolgok jó oldalát is észrevenni.
Előadásmódunk hol frontális, hol interaktív, ebben feltétlenül egyensúlyra törekszünk. Szeretnénk, hogy minden néző egyszerre érezhesse magát az előadás részének, de mindeközben pihentető programban legyen része.

A Helytelenek Társulat és a FÉM előadása

Szereplők:
Németh Viktória
Vékony Brigitta
Író: Tárkányi Flóra
Zene: Kecskeméti Gábor
Szcenika: Horváth Máté
Társrendező: Cziczó Attila
Rendező: Németh Viktória, Vékony Brigitta

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!