Program


Geröly Virtual Trio: A ronggyá tépett idő

Geröly Virtual Trio: A ronggyá tépett idő

„Hét éve a pesti éjszakában összeterelt bennünket a sors. Egy izgalmas, spontán beszélgetés közben kiderült, hogy egy húron pendülünk. Ez alapvetően a szabadzene iránti elkötelezettségünkben nyilvánult meg. Tudatában vagyunk kulturális örökségünknek, de el is tudunk távolodni tőle, hogy kilépjünk az ismeretlenbe.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 5. kedd, 20:00

Lemezünk anyagát a hajdani legendás AIR Trió (Henry Threadgill - Fred Hopkins - Steve McCall) 1979-es Air Lore című LP-je inspirálta. Ajánlom szíves figyelmükbe ezt a lemezt. Ennek ismeretében lehet beazonosítani a munkánkban benne rejlő, (virtuális) mély emóciókat, értékeket. A ‘ronggyá tépett idő’ kifejezés pedig Pernye András könyvéből való. Ez nem más, mint a ragtime.”
Geröly Tamás Sándor

A trió tagjai különböző generációk képviselői, ami biztosítja, hogy a csapat zenéje és szellemisége mindig „free” maradhasson, s azt soha ne köthesse gúzsba bármiféle tradicióhoz való félreértelmezett hűség. „Hagyományosan radikális. Radikálisan hagyományos” – olvashatjuk a trió önmeghatározását A ronggyát tépett idő címmel a Hunnia Recordsnál most megjelent lemezükön.

Közreműködik:

Kováts Gergő - szaxofon
Ajtai Péter - nagybőgő
Geröly Tamás Sándor - dob, ütőhengszerek

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubbaváltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó barát először jár vidéken, mégpedig a varázslatos titkokat rejtő Kis-Balaton mellett. Eleinte minden idegen a számukra, de Matula bácsi – aki kicsit olyan, mintha mindannyiunk nagypapája volna – megismerteti őket a táj titkaival, a végtelen nádas különleges állataival és növényeivel, a vidéki élet szépségeivel.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!