Program


GÉNIUSZ kincskereső show
2

GÉNIUSZ kincskereső show

GÉNIUSZ kincskereső show
"Millenáris Teátrum"

Az est különböző stílusú közreműködőit összeköti az ember és a természet szeretete, a lelki és anyagi minőségre való törekvés.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2010. október 1. péntek, 20:00

Közreműködők:

Géniusz együttes
A Géniusz együttes rockzenéje, feldolgozásai és különleges közvetlen hangulata méltó, minőségi alap az estéhez. A most 40 éves fiúk nem „sztárok”, de kitartóan hajóznak saját útjukon, miközben értéket teremtenek, olyat, mint az október 01-jei KINCSKERSŐ Show.

Novák Péter
Novák Péter a Géniusz zenei kortársa az ember, a természet és környezet tudatos keresője védelmezője. Így a koncerten hitelesen és izgalmasan jelenik meg, mint vendégművész.

Seres Attila
Seres Attila a média és a színház világából jól ismert koreográfus emberileg és lelkileg kötődik az estéhez. Munkájával segíti, hogy a sok művészeti ág és a megannyi szereplő üzenete eljusson Önhöz.

Hegyi Barbara
Hegyi Barbarával a Géniusz zenekar korábban Pécsen dolgozott a Képzelt Riport musicalben. A régi kapcsolatra alapozva Barbara finom színfoltja az estének.

Csengeri Attila
Csengeri Attila az összes rockopera főszerepéből ismert egyéniség. Ősztől a Madách Színházban ismét ő játssza Jézust. A Géniusz együttes alapító tagjaként extra vendége az estének.

Monsoon Yoga Központ
A Monsoon Yoga Központ színvonalas oktatói (Vadász Ákos, Gellért Éva, Kushnullina Regina).
Bp. II. kerület Rózsakertben működő központ Vadász Ákos díjnyertes presenter vezetésével megmutatja, hogyan lehet egységbe hozni a rockzenét, a jógát, az embert.

Regélő Fehér Táltos Dobcsapat
A Regélő Fehér Táltos Dobcsapat egy példaértékű kisközösség. Legyünk együtt, rezegjünk együtt, találjuk meg saját ritmusunkat!

Lóránt Attila
Lóránt Attila fotóművész a Post Edison Kft művészeti vezetője. Amihez nyúl érték lesz. Európa neves galériái mellett Okt. 1-jén - a Kincskereső Show részeként - a világ eldugott, érintetlen zugaiban készült fotóival szólít meg bennünket. „Népek/Természet - természeti népek.”

Győrfi András
Győrfi András festőművész együtt bontogatta szárnyait a Géniusz zenekarral. Azóta ismert festőművészként az est színpadi látványelemeit egyéni módon színesíti.

Földanya Alapítvány
Holdampf Lajos a Földanya Alapítvány elnöke. Forradalmár. A Földünkért harcol többszázezer fa ültetésével, és világra szóló találmányával. Lelkileg kötődik a Géniuszhoz, illetve minden résztvevőt egy életre szóló, kézzel fogható (ültethető) ajándékkal lep majd meg.

Lajter Light
A „Lajter Light Kft” minőségi munkája biztosít bennünket, hogy a hang és fény látványvilág európai színvonalú legyen.

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six Szép

UP Újpesti Rendezvénytér

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!