Program


Gengszter korzó
8

Gengszter korzó

90 perces élő koncertshow a zenekar slágereivel, látványos koreográfiákkal, gegekkel.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 25. csütörtök, 19:00

Füstös bárok, félvilági mulatók, félhomályos éttermek, no és a fényűző kaszinók világa. Az izgató bűnök sétánya New York külvárosában, ahol mohó vágyaktól, önfeledt örömben tobzódnak az éjszakák. Itt lép közönség elé a környék legnépszerűbb zenekara, a Group’n’Swing. Kilenc nagyvárosi trubadúr, a bájos múzsa, no és az elbűvölő tánckar. Innen indult és ide vezetett karrierjük, hol fényben izzó, hol árnyékoktól sötétlő útja.

Nem ismertek határokat!
Áthágták a szabályokat!
Megszegték a törvényeket!
Magával ragadta őket a féktelen szenvedély! A tánc, a zene, a varázslat, a Broadway!

Fergetegesen sodró lendületű, káprázatos táncképekre fogalmazott műsoruk hátterében felsejlik az is, amit a csillogás eltakar, a sikerhez vezető út titkolt állomásai. Ez az ő történetük.

Shogy miért én, s miért épp ma este mesélem el? Mert útközben eltűnt egy milliókat érő gyémánt nyakék, ráadásul, a város legbefolyásosabb és legkíméletlenebb családjának frigyajándéka. Kitalálhatták: az én feladatom megtalálni az ékszert, mielőtt kitörne a gengszterháború! Két szűk órám maradt csupán, éppen az esti koncert végéig, eddig hirdettek fegyverszünetet az utca királyai!

Hölgyeim és Uraim! Számítok a segítségükre, a zajos sikerre, a szűnni nem akaró vastapsra, szükségem van még egy kis időre! Cserébe megosztom Önökkel a fordulatos sztorit, s közben kibogozzuk valahogy a rejtélyes rablás szálait is!

Kérem, foglaljanak helyet, kezdődik a szenvedély show-ja!

A zenekar tagjai:
Mujahid Zoltán - ének
Molnár Enikő - ének
Almási Attila - harsona, bariton szaxofon, vokál
Bakó István - szaxofon, vokál
Csík Tibor - trombita, vokál
Bille Gergő - trombita, szárnykürt, vokál
Lőrincz Ádám - zongora, vokál
Gyalog Zoltán - gitár
Molnár Péter - nagybőgő
Péntek Tibor "Sas" - dobok

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!