Program


Galla Miklós - Mondok sok szóvicc-est!

Galla Miklós - Mondok sok szóvicc-est!

Galla Miklós legújabb önálló estjén szóviccekre épülő poénok, vicces dalok, és egy rövid festménybemutató tanúja lehet a közönség.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 5. péntek, 19:00

Jelentős újdonság, hogy a vadonatúj estben szinte kizárólag szóviccekre épülő poénok hangzanak el. De nem ám internetről leszedett poénok, hanem Miklós és társszerzője, Kun Krisztián által kitalált, eredeti humorbombák. Például: Közterületen tilos fekete maszkban kardozni. Az önkormányzat ebben az ügyben Zorró toleranciát hirdet. Vagy: Ha a hűtőszekrényben fociznak az ételek, a tojásnak óvatosan kell játszania, mert már van egy sárgája. És ez megy másfél órán keresztül. Mégse lesz túl tömény, egyrészt, mert jók a poénok, másrészt pihentető gyanánt Miklós előad néhány vicces szövegű dalt, és bemutatja legújabb festményeit is. De a főszerep a nyelvi humoré. Elállt az eső. Erről József Attila is írt: „Máma már nem szakad tovább”.

Galla Miklós magyar humorista, zenész, a Holló Színház vezetője, a L’art pour l’art Társulat egykori tagja. A GM49 együttes zene- és szövegszerzője, valamint frontembere volt. Dolgozott kulturális újságíróként is, valamint humoreszkjei jelentek meg a Ludas Matyiban és a Rádióújságban. Rövid ideig az Ikarus együttes tagja volt, amellyel rockzenét játszottak, 1981-ben pedig megalakult az immár egyéni hangvételű GM49 együttes. Digitális majális című nagylemezük 1984-ben jelent meg. Vendégként olyan virtuóz zenészek működtek közre rajta, mint Bencsik Sánor (szólógitár) és Pleszkán Frigyes (zongora). Galla Miklós ötlete alapján 1986-ban alakult meg a L’art pour l’art Társulat, amelynek a humorista tíz évig volt a tagja. Az utóbbi időben absztrakt festészettel is foglalkozik.

Ajánlatunk


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!