Program


FRÖCCS Buda Lászlóval - Hogyan lépjek tovább? - Elengedés, továbblépés

FRÖCCS Buda Lászlóval - Hogyan lépjek tovább? - Elengedés, továbblépés

Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk.
Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta, a szomatodráma (azaz a testi tünetek megértésével és feldolgozásával foglalkozó csoportos önismereti és terápiás módszer) megalkotója. Vele járjuk körbe az elengedés-továbblépés témakörét, miközben a Momentán Társulat improvizált jelenetekben mutat problémasémákat és megoldási lehetőségeket.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 2. csütörtök, 19:00

Amikor egy kapcsolat, egy munka, egy életszakasz véget ér, nem mindig egyszerű elfogadni és arra koncentrálni, hogy hogyan tud továbbhaladni az életünk. Sokszor egyszerűbb vagy kényelmesebb benne ragadni egy szituációban, mint elengedni a biztonságost, a megszokottat. Ragaszkodunk a dühünkhöz, haragunkhoz, felelősségünkhöz akkor is, amikor érezzük, hogy nem bírjuk tovább

Mi és hogyan tud segíteni a továbblépésben? Milyen lelki és milyen testi működések állnak a fejlődésünk, haladásunk útjába, és mi az, ami a számunkra megfelelő irányba terelhet? Mi vagy ki hátráltathatja vagy támogathatja azt, hogy elengedjük a dolgokat? Mit jelent a teljes elengedés, és mi következik utána?

Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta, a szomatodráma (azaz a testi tünetek megértésével és feldolgozásával foglalkozó csoportos önismereti és terápiás módszer) megalkotója. Vele járjuk körbe az elengedés-továbblépés témakörét, miközben a Momentán Társulat improvizált jelenetekben mutat problémasémákat és megoldási lehetőségeket.

 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

„A Feketeszárú cseresznye magja egy egészen jelentéktelen epizód. Egyetlen pezsgős éjszaka hangulata, amely sehogy sem akar elfakulni bennem.." - Hunyady Sándor, író

Kövess minket!


További ajánlataink


Recirquel: IMA Szép

Müpa Sátor

Újra Budapesten az IMA, az elmúlt évek egyik legsikeresebb előadóművészeti produkciója: a Recirquel immerzív újcirkusz előadása szeptemberben a Müpa Sátorban.

MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találd meg saját válaszod a Magyar Menyasszony című kiállításon!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!