Program


FRANK SINATRA- A hang! - ExperiDance, Jókai Színház

FRANK SINATRA- A hang! - ExperiDance, Jókai Színház

FRANK SINATRA - A HANG

Egy életmű hangban és táncban

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 18. vasárnap, 19:00

Egy férfi, aki túlélte Kennedyt, házasságait, válásait, és még a halhatatlannak tűnő anyját is. Színész, maffiózó, sármőr, akinek slágerei sikeresek tudtak maradni a Beatles és Elvis mellett is. Túlélő, aki akaraterejével képes volt mindent, még önmagát is legyőzni. Ő Frank Sinatra, a Hang.

Európa és az Egyesült Államok egyik legsikeresebb és legtöbb lemezt eladó énekesének történetét, sikereit, baráti, szerelmi kapcsolatait, munkásságát dolgozza fel az ExperiDance Production és a Békéscsabai Jókai Színház közös előadása. A Frank Sinatra - A Hang című produkció a világsztár erejét ünnepli és bemutatja, hogy kik vagyunk, és kellő elszántsággal és akarattal mivé válhatunk életünk útján.

A darabot színpadra állító két társulat nem először dolgozott együtt. A Monte Cristo grófja című musicalt közösen készítették 2011-ben, a darabot a RaM Colosseum azóta is műsorán tartja. A Sinatra előadás alappillérei a tánc, a koreográfia, a jelmez, a fény,  és a zene. A darabot rendezte Szomor György. A produkció precíz és látványos koreográfiája Román Sándor munkáját dicséri. Vastag Tamás főszereplésével egy igazán energikus előadás született, mely nem nélkülözi a nosztalgiát, a humort és a hétköznapi emberi érzelmeket sem.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!