Program


FRANCESCO MIRABELLA SZÓLÓ KONCERT

FRANCESCO MIRABELLA SZÓLÓ KONCERT

Nagy örömmel szeretnénk bemutatni Önöknek az első V4 Nemzetközi Zongorafesztivált, amely Sárospatakon kerül megrendezésre 2018. augusztus 24–30. között.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 30. csütörtök, 16:00

A visegrádi négyek egyetlen zongorafesztiváljaként 16 koncerttel, négy helyszínen ünnepeljük majd ezt a csodálatos hangszert a hazai és nemzetközi zenei élet legkiemelkedőbb művészeivel!

Debussy halálának 100. évfordulóján a zeneszerző művei meghatározóak lesznek a fesztiválon. Lengyelország függetlenségének 100. évfordulója nagyszerű alkalmat ad arra, hogy megemlékezzünk Paderewskire, mivel a zeneszerzőnek esszenciális szerepe volt az ország autonómiájának elérésében.

A fesztivál augusztus 24-i, nagyszabású nyitókoncertjét követően, az esti koncerteken olyan világhírű zongoraművészek szólóestjeit élvezheti a közönség, mint Nelson Goerner, Kevin Kenner vagy Dang Thai Son.
Rising Stars sorozatunkban négy ígéretes fiatal zongoraművész kap lehetőséget bemutatkozásra a visegrádi négyeket képviselve.

Szeretettel várjuk Önöket erre a hét gyönyörű napra, amely, ígérjük, hatalmas élvezetet nyújt majd!

FRANCESO MIRABELLA ZONGORAKONCERTJE

A kiváló olasz zongoraművész Sergio Perticaroli osztályában végzett a római Santa Cecilia Akadémián. Számos hangversenyteremben játszott már szólistaként és kamaramuzsikusként, nemcsak Európában, de Kínában,
Oroszországban és az USA-ban is. Prokofjev 3. zongoraversenyét az Ukrán Filharmonikusokkal az ukrán nemzeti televízió élőben sugározta.

Francesco Mirabella több mesterkurzust tartott Kínában (Peking, Wuhan, Chengdu), Paraguayban (Asunción), a közelmúltban pedig megkapta a neves Vladimir Spivakov Karitatív Alapítvány díját is Moszkvában. Francesco
Mirabella az Amici della Musica Peppino Cultrera művészeti vezetője Szicíliában.

Műsor:

Beethoven: C-dúr szonáta, op. 53 „Waldstein”
Debussy: Images Oubliées
Alberto Ginastera: Piano Sonata No.1, op. 22
Roberto Piana: Après une lecture de Liszt

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!